Libnet.ro
UNICEF

23:45

Lista filmelor din Europa de Est care au luat de-a lungul anilor Oscarul pentru cea mai buna productie straina

Adevărul Adevărul,
Lista filmelor din Europa de Est care au luat de-a lungul anilor Oscarul pentru cea mai buna productie straina

Din 1929, de cand au inceput sa se decerneze premiile Oscar la Hollywood, si pana in prezent, 11 productii din Europa de Est au obtinut Oscarul pentru cel mai bun film strain. continuă pe Adevărul

BURSELE LUMII Brexitul linisteste bursele din Europa

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs pozitiv ieri, dupa ce, vineri, Marea Britanie a iesit in mod oficial din Uniunea Europeana, punand capat unor incertitudini financiare si politice.

Ce face Carmen Trandafir de cand s-a retras din lumina reflectoarelor. Care este relatia ei cu Emil Gradinescu

Carmen Trandafir a implinit 45 de ani, arata spectaculos si are o viata asa cum a visat. Iata cum arata viata ei de cand a ales sa puna familia pe primul plan! Artista a povestit in detaliu cum decurge o zi din micul ei univers si care este relatia cu tatal copilului sau, Elin Gradinescu.

Vodafone elimina echipamentele Huawei din retelele sale de baza de telefonie mobila din Europa

Vodafone a anuntat ca va elimina echipamentele furnizate de Huawei din retelele sale de baza de telefonie mobila din Europa, dupa ce Marea Britanie a decis sa restrictioneze rolul companiei chineze in dezvoltarea 5G, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Vodafone va elimina echipamentele Huawei din retelele sale de baza de telefonie mobila din Europa

Vodafone va elimina echipamentele furnizate de Huawei din retelele sale de baza de telefonie mobila din Europa, dupa ce Marea Britanie a decis sa restrictioneze rolul companiei chineze in dezvoltarea 5G, transmite Reuters, citata de Agerpres. Am decis acum, ca rezultat al precizarilor Comisiei Europene si a deciziei Guvernului britanic, sa eliminam Huawei din retelele de baza de telefonie mobila, a anuntat miercuri directorul general Nick Read.

Opt trenuri, anulate astazi din cauza vremii. Care sunt zonele afectate

Opt trenuri Regio nu vor circula vineri din cauza conditiilor meteo nefavorabile, pentru a permite accesul utilajelor de deszapezire, informeaza CFR Calatori.

HOROSCOP. Femeile din zodiac pe care barbatii le parasesc si le regreta toata viata

HOROSCOP Ele sunt femeile din zodiac pentru care barbatii ajung intotdeauna sa regrete amarnic faptul ca au rupt relatia cu ele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )