Libnet.ro
UNICEF

06:00

Lista finala este oficiala! 14 pentru Cotroceni

România Liberă România Liberă,
Lista finala este oficiala! 14 pentru Cotroceni

Biroul Electoral Central a anuntat, vineri, ca 14 candidaturi au ramas definitive pentru alegerile p. continuă pe România Liberă

BEC a publicat lista finala a candidatilor la alegerile prezidentiale: Cine sunt cei 14 aspiranti la functia de sef al statului

Biroul Electoral Central BEC) a publicat vineri lista finala a candidatilor la alegerile prezidentiale de la finalul acestui an. Astfel, au ramas definitive candidaturile a 14 persoane. Este vorba.

14 pentru Romania. Lista finala a candidatilor la alegerile prezidentiale

14 candidati vor intra in cursa pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie, anunta Biroul Electoral Central BEC). Maine va avea loc tragerea la sorti pentru pozitiile pe buletinul de vot.

Ce risca cei opt candidati care au falsificat semnaturi pentru Cotroceni

Cei 8 candidati la prezidentiale reclamati de BEC la Parchetul General pentru ca au falsificat semnaturi vor participa nestingheriti la alegeri: procesul va dura ani buni, procurorii fiind nevoiti sa verifice.

DIETA. Mihaela Bilic, adevarul despre ce este mai eficient pentru slabit: putina mancare sau putine calorii?

Medicul Mihaela Bilic explica ce este cu adevarat mai eficient pentru slabit: putina mancare sau putine calorii? Specialista crede ca atunci cand vrem sa scapam de kilogramele in plus este bine sa facem o.

Un jurnalist olandez arunca bomba: Romania este un rai pentru pedofilii straini

Un jurnalist olandez arunca bomba: Romania este un rai pentru pedofilii straini. Agresorii sexuali profita de faptul ca nu au nevoie de pasaport pentru a intra in tara noastra si isi pot ascunde mai usor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )