Libnet.ro
UNICEF

22:45

Lista judetelor cu scoli inchise din cauza vremii

Antena3 Antena3,
Lista judetelor cu scoli inchise din cauza vremii

Cursurile scolare vor fi suspendate integral in zilele de 1 si 2 martie, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, in judetele Braila, Calarasi, Constanta, Ialomita, Ilfov, Olt, Teleorman si in. continuă pe Antena3

Judetele cu scoli inchise din cauza vremii. Lista actualizata

Potrivit informatiilor furnizate de inspectoratele scolare judetene/Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB), miercuri, 28 februarie, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, cursurile.

Mai multe scoli, inchise din cauza ninsorilor. Judetele unde cursurile au fost suspendate

Luni si marti, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, cursurile scolare vor fi suspendate integral in judetele Dolj si Ilfov, respectiv in Capitala, potrivit unui anunt al Ministerului Educatiei.

Porturile din Galati si Braila, inchise din cauza vremii nefavorabile

Porturile dunarene din Galati si Braila au fost inchise, miercuri, din cauza vantului puternic sau a viscolului, a anuntat directorul general al Administratiei Porturilor Dunarii Maritime APDM) Galati, Luigi Ciubrei.

Drumuri blocate si scoli inchise din cauza gerului si viscolului. Un autotren a derapat si a ajuns in sant

Mai multe drumuri nationale, dar si scoli si gradinite din judet sunt inchise din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile.

Care sunt tronsoanele feroviare pe care se circula cu probleme din cauza vremii

Traficul feroviar la aceasta ora se desfasoara in conditii de ninsoare viscolita si rafale puternice de vand de pana la 70 km/h, a anuntat CFR Infrastructura care adauga ca nicio linie de cale ferata nu a fost inchisa, dar a fost restrictionata circulatia pe anumite segmente. In cursul diminetii CFR Calatori anunta ca marti vor fi suspendate aproximativ 70 de trenuri din cauza vremii.

Raed Arafat, anunt despre ultimele interventii din cauza vremii severe

Raed Arafat a prezentat situatia ultimelor interventii desfasurate din cauza vremii severe. Ultima informare de la centrul nostru arata ca, la ora 21:00, avem 12 drumuri nationale afectate, dintre care.

Infotrafic: Doua autostrazi, 17 drumuri nationale si 39 de drumuri judetene sunt inchise din cauza viscolului in sapte judete

Doua autostrazi, A2 Bucuresti - Constanta siA4 Ovidiu - Agigea, 17 drumuri nationale si 39 de drumuri judetene sunt inchise din cauza viscolului, luni noapte, in sapte judete, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. UPDATE 03:15 Circulatia rutiera a fost inchisa, luni noapte, pe alte patru dumuri nationale - DN 2A, intre Slobozia si Giurgeni, DN 22 D si DN 22 F, in judetul Tulcea, si DN 4, astfel ca la aceasta ora sunt peste 20 de artere nationale cu traficul oprit din cauza viscolului puternic.

Infotrafic: Doua autostrazi, 17 drumuri nationale si 39 de drumuri judetene sunt inchise din cauza viscolului in sapte judete

Doua autostrazi, A2 Bucuresti - Constanta siA4 Ovidiu - Agigea, 17 drumuri nationale si 39 de drumuri judetene sunt inchise din cauza viscolului, luni noapte, in sapte judete, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Lista drumurilor nationale inchise sau blocate din cauza vremii

2018, incepand cu ora 22:15, se inchide circulatia rutiera pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 21, intre Slobozia jud. Ialomita) si Calarasi, km 90+750 km 130+000, din cauza viscolului.

CFR: Mai multe trenuri au fost anulate din cauza vremii. Nu sunt linii inchise sau trenuri blocate, iar circulatia se desfasoara in conditii de iarna

Numarul trenurilor a fost redus pe rutele Constanta Mangalia, Constanta Medgidia Tulcea Oras si Ciulnita Slobozia Veche din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a anuntat, luni, CFR Calatori. De asemenea, au fost anulate trenuri si pe rutele Caracal-Corabia, Rosiori Nord Turnu Magurele si Rosiori Nord Zimnicea. Pasagerii sunt sfatuiti sa se informeze despre eventualele intarzieri si modificari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )