Libnet.ro
UNICEF

22:00

Porturile din Galati si Braila, inchise din cauza vremii nefavorabile

Hotnews Hotnews,
 Porturile din Galati si Braila, inchise din cauza vremii nefavorabile

Porturile dunarene din Galati si Braila au fost inchise, miercuri, din cauza vantului puternic sau a viscolului, a anuntat directorul general al Administratiei Porturilor Dunarii Maritime APDM) Galati, Luigi Ciubrei. continuă pe Hotnews

Porturile dunarene din Galati si Braila au fost inchise din cauza vantului puternic

Porturile la Dunare din Galati si Braila au fost inchise miercuri din cauza vantului puternic, informeaza HotNews. Decizia inchiderii celor doua porturi a fost luata de fiecare operator portuar in.

Porturile din Galati si Braila au fost inchise din cauza ninsorii si a vantului puternic

Operatorii portuari au luat decizia de a opri activitatile de incarcare si descarcare a navelor pentru a evita producerea unor accidente, actiunea fiind determinata in special de vantul extrem de puternic care bate in rafale.

Mai multe scoli din judetul Galati au fost inchise din cauza drumurilor cu zapada. Paradoxal, oficialii spun traficul nu este blocat pe niciun drum de judet

Saptesprezece unitati de invatamant din judetul Galati au fost inchise, marti, din cauza ca - dupa cate afirma Inspectoratul Scolar - accesul microbuzelor este dificil pe mai multe drumuri acoperite de zapada. in functie de evolutia vremii, autoritatile urmeaza sa decida prelungirea perioadei de suspendare a cursurilor sau reluarea acestora.

Aplicatia care le spune bulgarilor in timp real ce drumuri sunt inchise din cauza vremii. Care e alternativa romaneasca

Ministerul Transporturilor din Bulgaria a lansat o aplicatie mobila pe care vecinii de la sud de Dunare o pot consulta de fiecare data cand urmeaza sa plece la drum. Ea este disponibila pe iOS si Android.

Sapte unitati scolare din judetul Galati sunt in continuare inchise din cauza viscolului. in rest, se invata normal

Primarii din mai multe comune au decis sa redeschida scolile ale caror cursuri fusesera suspendate luni si marti. Paradoxal este ca viscolul este mai puternic miercuri decat in zilele precedente. Unitatile scolare inchise sunt la Baneasa, Buciumeni, Corni, Radesti si Smulti.

Care sunt tronsoanele feroviare pe care se circula cu probleme din cauza vremii

Traficul feroviar la aceasta ora se desfasoara in conditii de ninsoare viscolita si rafale puternice de vand de pana la 70 km/h, a anuntat CFR Infrastructura care adauga ca nicio linie de cale ferata nu a fost inchisa, dar a fost restrictionata circulatia pe anumite segmente. In cursul diminetii CFR Calatori anunta ca marti vor fi suspendate aproximativ 70 de trenuri din cauza vremii.

Raed Arafat, anunt despre ultimele interventii din cauza vremii severe

Raed Arafat a prezentat situatia ultimelor interventii desfasurate din cauza vremii severe. Ultima informare de la centrul nostru arata ca, la ora 21:00, avem 12 drumuri nationale afectate, dintre care.

A jefuit un magazin de bijuterii din Galati cu un pistol de jucarie. Talharul a fost prins

Un talhar din Galati, care a jefuit un magazin de bijuterii cu un pistol de jucarie, a fost prins de politisti. Dupa nu mai putin de sase luni de cautari, oamenii legii au reusit sa-i dea de.

Lista judetelor cu scoli inchise din cauza vremii

Cursurile scolare vor fi suspendate integral in zilele de 1 si 2 martie, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, in judetele Braila, Calarasi, Constanta, Ialomita, Ilfov, Olt, Teleorman si in.

Judetele cu scoli inchise din cauza vremii. Lista actualizata

Potrivit informatiilor furnizate de inspectoratele scolare judetene/Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB), miercuri, 28 februarie, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, cursurile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )