Libnet.ro
UNICEF

09:15

Lista oficiala: Cine sunt parlamentarii PSD si Pro Romania care au votat si au facut astfel posibila investirea Guvernului Ludovic Orban

B1 B1,
Lista oficiala: Cine sunt parlamentarii PSD si Pro Romania care au votat si au facut astfel posibila investirea Guvernului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a primit luni votul de incredere in Parlamentul Romaniei! Pentru investirea noului guvern au votat 240 de parlamentari, cu 7 mai multi decat numarul necesar. Decisivi pentru obtinerea. continuă pe B1

Cine sunt parlamentarii PSD care au votat pentru Guvernul Orban

Parlamentarii PSD Cristina Burciu, Marius Bota, Elena Haratau si Eugen Gioanca au fost prezenti in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului si au votat la investirea Guvernului Orban. De asemenea,.

Cine sunt parlamentarii de la PSD si Pro-Romania care vor vota investirea Guvernului Ludovic Orban

Sedinta plenului reunit al Camerei Deputatilor si Senatului in care se va vota guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a inceput la ora 14, iar in sala sunt prezenti 235 de parlamentari, destui.

UPDATE: Orban, inaintea votului de investire: Boicotul este o premiera, dar am incredere ca un numar cat mai mare de parlamentari PSD si Pro Romania vor vota guvernul

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a declarat increzator ca un numar cat mai mare de parlamentari Pro Romania si PSD vor vota astazi pentru investirea Cabinetului sau, in ciuda boicotului fara precedent anuntat de cele doua grupuri parlamentare. Liderul PNL a mai spus ca mizeaza pe 237-243 de voturi.

VIDEO Vot de investitura: Ludovic Orban e noul premier al Romaniei Cine sunt parlamentarii PSD si Pro Romania care au votat noul guvern

Guvernul Orban a primit votul de investitura al Parlamentului, cu 240 de voturi pentru, in conditiile in care numarul minim de voturi necesare era 233. in ultimul moment, partidelor care si-au anuntat sprijinul public s-au alaturat mai multi parlamentari Pro Romania, printre care Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu.

Apel catre parlamentarii PSD si Pro Romania: nu va bateti joc de tara noastra. Si a voastra. Veti plati cu varf si indesat!

Anuntul dlui Adrian Tutuianu, care ne spune ca Pro Romania nu va participa la votul de investire a guvernului Orban, mi-a aratat fata hada a parlamentarului roman. isi bate joc de Romania, nu-l intereseaza riscurile la care ne expune daca ramanem in continuare fara guvern valid. isi vad doar interesul propriu, o alianta de stanga cu premier Victor Ponta.

Lista parlamentarilor Pro Romania si PSD care vor vota Cabinetul Orban- surse

Daniel Constantin, Sorin Cimpeanu, Mircea Banias, Georgian Pop, Emilia Meirosu si Damian Florea sunt parlamentarii Pro Romania care vor vota pentru investirea Cabinetului Orban, in cadrul sedintei plenului reunit de astazi, in ciuda amenintarilor cu excluderea lansate de liderul de partid, Victor Ponta.

Domnul Orban are timp pana luni la ora 14.00. Ponta pune conditii pentru ca parlamentarii Pro Romania sa vina in plen la votul de investitura

Liderul Pro Romania, Victor Ponta a declarat sambata seara ca parlamentarii formatiunii sale nu voteaza guvernul Ludovic Orban dar ca se gandesc sa intre in sala sa asigure cvorumul de sedinta cu conditia ca Ludovic Orban, sa-i schimbe pe cei 3 ministri care au primit aviz negativ dupa audierile din comisiile parlamentare.

Ponta sustine ca parlamentarii Pro Romania care vor vota luni Guvernul PNL vor fi exclusi din partid

Victor Ponta a anuntat ca parlamentarii Pro Romania care vor intra luni in plenul Parlamentului si vor vota Guvernul PNL vor fi dati afara din partid. El a insistat ca daca liberalii vor sprijinul.

Ponta sustine ca parlamentarii Pro Romania care vor vota luni Guvernul PNL vor fi exclusi din partid

Victor Ponta a anuntat ca parlamentarii Pro Romania care vor intra luni in plenul Parlamentului si vor vota Guvernul PNL vor fi dati afara din partid. El a insistat ca daca liberalii vor sprijinul.

Bogdan Chirieac: Pro Romania s-a rupt dupa ziua de astazi. Cred ca vom avea depunere de juramant in aceasta seara

Jurnalistul Bogdan Chirieac a afirmat, la Antena 3, ca Guvernul lui Ludovic Orban are toate sansele sa treaca, avand in vedere negocierile din ultimele zile ale liderilor PNL cu parlamentarii Pro Romania, partid.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )