Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lista parlamentarilor Pro Romania si PSD care vor vota Cabinetul Orban- surse

Hotnews Hotnews,
 Lista parlamentarilor Pro Romania si PSD care vor vota Cabinetul Orban- surse

Daniel Constantin, Sorin Cimpeanu, Mircea Banias, Georgian Pop, Emilia Meirosu si Damian Florea sunt parlamentarii Pro Romania care vor vota pentru investirea Cabinetului Orban, in cadrul sedintei plenului reunit de astazi, in ciuda amenintarilor cu excluderea lansate de liderul de partid, Victor Ponta. continuă pe Hotnews

Ponta sustine ca parlamentarii Pro Romania care vor vota luni Guvernul PNL vor fi exclusi din partid

Victor Ponta a anuntat ca parlamentarii Pro Romania care vor intra luni in plenul Parlamentului si vor vota Guvernul PNL vor fi dati afara din partid. El a insistat ca daca liberalii vor sprijinul.

Ponta sustine ca parlamentarii Pro Romania care vor vota luni Guvernul PNL vor fi exclusi din partid

Victor Ponta a anuntat ca parlamentarii Pro Romania care vor intra luni in plenul Parlamentului si vor vota Guvernul PNL vor fi dati afara din partid. El a insistat ca daca liberalii vor sprijinul.

Cine sunt cei sase deputati ProRomania care vor vota pro-Orban, in ciuda lui Ponta

In ciuda amenintarilor cu excluderea din partid, mai multi parlamentari ProRomania sunt prezenti astazi la votul de investire al Guvernului si vor vota in favoarea acestuia. Printre acestia se regasesc Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin, acesta din urma afirmand inainte de sedinta plenului ca am votat pentru demiterea guvernului Dancila si sustinem instalarea noului guvern.

Cine sunt parlamentarii de la PSD si Pro-Romania care vor vota investirea Guvernului Ludovic Orban

Sedinta plenului reunit al Camerei Deputatilor si Senatului in care se va vota guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a inceput la ora 14, iar in sala sunt prezenti 235 de parlamentari, destui.

Soarta Guvernului Orban atarna de voturile tradatorilor din Pro Romania si PSD

Soarta Guvernului Orban atarna de voturile tradatorilor din Pro Romania si PSD. Surse din PNL spun ca cel putin opt parlamentari Pro Romania vor fi astazi in plen alaturi de cativa parlamentari PSD, in.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora: Am incredere ca va fi majoritate, inclusiv parlamentari de la PSD care vor vota Guvernul

Premierul desemnat, Ludovic Orban, estimeaza ca Guvernul va fi votat, luni, in plenul reunit de 237-243 de parlamentari, inclusiv de la PSD, subliniind ca nu-siamintestevreun vot de investire a.

VIORICA DANCILA: Tradatorii care vor merge luni, la vot, a doua zi sa mearga la partidul foarfeca

Premierul demis, Viorica Dancila a declarat, sambata, in judetul Arad, ca tradatorii din PSD care vor participa, luni, la votul din Parlament pentru Guvernul Orban, a doua zi sa mearga in partidul and foarfeca and si sa nu mai fie alaturi de social-democrati.

UPDATE: Orban, inaintea votului de investire: Boicotul este o premiera, dar am incredere ca un numar cat mai mare de parlamentari PSD si Pro Romania vor vota guvernul

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a declarat increzator ca un numar cat mai mare de parlamentari Pro Romania si PSD vor vota astazi pentru investirea Cabinetului sau, in ciuda boicotului fara precedent anuntat de cele doua grupuri parlamentare. Liderul PNL a mai spus ca mizeaza pe 237-243 de voturi.

Deputatul Daniel Constantin anunta ca sase parlamentari PRO Romania vor vota Guvernul Orban

Deputatul Daniel Constantina declarat ca sase parlamentari PRO Romania vor vota Guvernul Orban. Anuntul acestuia vine dupa ce fostul premier Victor Ponta a declarat ca Mihai Tudose ar fi negociat cu PNL.

Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin, membri ai Pro Romania, confirma ca voteaza guvernul Orban: Sunt circa 8 colegi care vor sustine Executivul PNL (VIDEO)

Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin, membri Pro Romania, au anuntat luni la Parlament ca vor vota guvernul Orban. Constantin a afirmat ca si alti circa 8 paroamentari ai Pro Romania vor sustine Executivul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )