Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lista cu propuneri pentru masurile de relaxare de dupa 15 mai se va finaliza saptamana viitoare

România Liberă România Liberă,
Lista cu propuneri pentru masurile de relaxare de dupa 15 mai se va finaliza saptamana viitoare

Ministrul Administratiei si Internelor a anuntat ca o forma finala a listei cu masurile aferente pri. continuă pe România Liberă

Autoritatile au anuntat masurile de relaxare dupa 15 mai. Conditii speciale in transportul public si spatiile inchise

Inspectoratul National de Sanatate Publica a anuntat, sambata, care sunt propunerile pentru masurile de relaxare din 15 mai, odata cu iesirea Romaniei din starea de urgenta.

MARCEL VELA: Masurile care vor fi aplicate dupa 15 mai vor fi publicate vineri seara sau sambata

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta ca masurile care vor fi aplicate dupa 15 mai vor fi publicate fie vineri seara, fie sambata, pentru ca toti cei interesati sa le afle si sa le poata apoi implementa.

Suceava si Tandarei raman in carantina si dupa 15 mai

Masurile de carantina si restrictiile instituite anterior pentru unele localitati se mentin si dupa 15 mai, cand la nivelul Romaniei masurile impuse pentru combaterea raspandirii coronavirusului se relaxeaza.

Vela a anuntat ca masurile aplicate dupa 15 mai vor fi publicate sambata Firmele cu peste 50 de angajati trebuie sa decaleze programul

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta ca masurile care vor fi aplicate dupa 15 mai vor fi publicate fie vineri seara, fie sambata, pentru ca toti cei interesati sa le afle si sa le poata apoi implementa.

Ministrul de Interne nu exclude ca declaratia pe proprie raspundere sa fie mentinuta si dupa 15 mai. Ce spune Vela despre amenzi

Noile reguli care trebuie respectate dupa 15 mai cand inceteaza starea de urgenta vor fi facute publice in aceste zile, nefiind exclus ca si dupa aceasta data sa fie nevoie de declaratia pe proprie raspundere. Marcel Vela: in aceasta seara sau maine vor fi publicate masurile ce vor fi aplicate dupa 15 mai.

Deplasarile in afara localitatii dupa 15 mai, sub semnul intrebarii: ce a raspuns Marcel Vela

In cel mai nou set de raspunsuri postare pe Facebook la intrebarile poporului, Marcel Vela a adresat un subiect arzator, deplasarile in afara localitatii dupa 15 mai. in urma cu.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, noi precizari despre masurile de relaxare aplicate dupa 15 mai

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat printr-un mesaj pe Facebook ca lista cu masurile de relaxare propuse pentru data de 15 mai intra in dezbatere publica si i-a indemnat pe romani sa trimita.

Care sunt motivele pentru care vom putea parasi localitatile, dupa 15 mai. Vezi integral masurile propuse MAI

Ministerul de Interne a oferit noi informatii despre masurile de prevenire si control a raspandirii noului coronavirus, propuse pentru a intra in vigoare incepand cu starea de alerta, din data de 15 mai.

Marcel Vela: Declaratia pe proprie raspundere ar putea ramane si dupa 15 mai. Cand aflam in ce conditii vom putea putea parasi localitatea de domiciliu

Ministrul de Interne Marcel Vela a anuntat vineri seara ca planul de masuri propus pentru perioada de dupa 15 mai va fi adus la cunostinta publicului, care poate veni si cu eventuale propuneri de imbunatatire. Ministrul a facut referire la posibilitatea mentinerii declaratiei pe proprie raspundere, la amenzile de dupa 15 mai.

Reguli pentru hoteluri dupa 15 mai: Mesele vor fi servite in camera, cu tacamuri si vesela de unica folosinta

Fiecare membru al personalului din hoteluri trebuie sa respecte cu strictete masurile de baza pentru protejarea impotriva COVID-19, cum ar fi igiena mainilor, distantarea fizica, evitarea atingerii ochilor, nasului si a gurii, respectarea igienei respiratorii, arata INSP, in draftul de recomandari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )