Libnet.ro
UNICEF

13:30

Lista statelor din Europa care au impus restrictii pentru turistii romani. Ce trebuie sa stii daca mergi in vacanta in Grecia

B1 B1,
Lista statelor din Europa care au impus restrictii pentru turistii romani. Ce trebuie sa stii daca mergi in vacanta in Grecia

Evolutia epidemiologica in contextul COVID-19 in Romania i-a alertat pe vecinii europeni, care au impus restrictii pentru cetatenii romani. Austria, Belgia, Cehia, Cipru, Estonia, Finlanda, Grecia,. continuă pe B1

Cat costa testul Covid-19 in Romania, comparativ cu alte state din Europa. Tara care testeaza gratuit

Pretul unui test pentru identificarea virusului Covid-19 in Romania variaza intre 280 si 390 de lei, adica echivalentul a 60-80 de euro. in unele state din Europa, costurile sunt mult mici, iar altele chiar ramburseaza banii celor care aleg sa se testeze.

Subiectele zilei: Nota de plata uriasa emisa pentru un pacient COVID-19 din Romania, care a stat internat doar sapte zile; Perchezitii, manele si belele: Salam si Guta, storsi de bani de Clanul Duduianu

Predica preotului din Cluj Bogdan Chiorean pentru cei care nu cred in covid: Vaccinati-va copiii, nu mai credeti in conspiratii si renuntati la Dr. Google. E un trend acum sa nu mai crezi in nimic. Nici in Covid, nici in vaccinuri, in medici. DW: Corona turbo in Balcani. Numarul infectiilor cu noul coronavirus a crescut in Romania si alte tari din Europa de Sud-Est. Multi oameni din regiune nu mai respecta regulile impuse. Cluburile de pe insula croata Pag.

BURSELE LUMII Temeri pe pietele de actiuni din Europa si Asia

Bursele din Europa au scazut ieri, pe fondul escaladarii tensiunilor dintre SUA si China, respectiv al cresterii numarului de imbolnaviri de Covid-19 in lume.

Romania, datorii uriase. Cat de mare e cresterea deficitului guvernamental, comparativ cu tarile din Europa

Romania a avut rezultate economice mai bune in primul trimestru al acestui an decat cele prevazute initial. Cu toate acestea, in al doilea trimestru este de asteptat o contractie puternica de pana la 15% din PIB, urmata de o recuperare similara. Guvernul spera intr-o revenire in forma de V, dar, intre timp, trebuie sa gestioneze .

Solutia banala cu bicarbonat de sodiu care face minuni pentru par. Efecte extraordinare

Daca te afli in situatia in care ai incecat toate produsele scumpe din comert si parul tau nu arata nici pe departe extraordinar, poate ca a venit momentul sa incerci si remedii naturale, simple si la indemana oricui. iti prezentam trucul uimitor cu bicarbonat de sodiu si lamaie care te poate ajuta. De ce trebuie .

Ultima ora. Ludovic Orban, anuntul despre carantinarea mai multor localitati din tara. Care sunt judetele vizate

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de marti despre varianta de a carantina mai multe localitati din judetele Arges si Brasov pentru a evita raspandirea comunitara a virusului. Premierul a explicat ca in acest moment exista cateva zone care sunt sub monitorizare, iar daca va fi nevoie se va institui masura carantinei, asa cum .

Primul hotel din Romania care se vinde. Colaps financiar: ce se intampla acum

Suntem pusi in fata faptului implinit: ramas fara turisti din cauza pandemiei de COVID-19, un hotel din Otopeni a fost scos la vanzare! Ar putea fi transformat in azil pentru batrani. Mai multe detalii, in continuare. Turismul moare sub presiunea coronavirus Hotelul Best Western Plus Briston din Otopeni, caci despre el este vorba, a fost .

Ce s-a intamplat cu sefii din Politie care au gestionat cazul Caracal, unde Luiza si Alexandra au disparut. Asta da tupeu!

Ies la iveala amanunte revoltatoare despre sefii din Politie care au gestionat cazul disparitiei celor doua fete, Luiza si Alexandra. La un an de la izbucnirea scandalului Caracal, s-a aflat ca politistii care au condus cazul au primit salarii de excelenta.

Fotbalistii din Romania care au covid. Vestea care a lovit sportul romanesc

Fotbalul din Romania a fost lovit puternic de coronavirus. Au fost inregistrate nu mai putin de 27 de cazuri de imbolnaviri cu noul virus, in randul jucatorilor profesionisti de fotbal. Cele mai afectate echipe sunt Dinamo, CFR Cluj si Craiova. Iata care sunt fotbalistii din Romania infectati cu coronavirus Cristi Manea este ultimul jucator de .

Eugen Tomac (PMP): Moment hotarator pentru Europa, care a demonstrat ca ramane unita si este capabila sa depaseasca orice criza. Sper sa valorificam complet cele 80 de miliarde de euro

Eurodeputatul Eugen Tomac, presedintele PMP, este de parere ca negocierile de la Bruxelles, unde liderii statelor nationale din UE au ajuns la un acord asupra bugetului multianual si a fondului european de.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )