Libnet.ro
UNICEF

14:00

Lista tarilor in care a fost descoperit virusul B.1.1.7. Cat de repede se raspandeste noua tulpina din Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Lista tarilor in care a fost descoperit virusul B.1.1.7. Cat de repede se raspandeste noua tulpina din Marea Britanie

In 33 de tari din lume au fost descoperite cazuri de infectare cu virusulB. 7, noua tulpina de coronavirus, mult mai contagioasa, anuntata initial in Marea Britanie, pe 8 decembrie. Prin urmare, peste 40 de tari au decis sa izoleze calatorii care sosesc din Regatul Unit. continuă pe Adevărul

Digi24: Lista celor 33 de tari unde a fost descoperit deja virusul B.1.1.7. Cat de repede se raspandeste noua tulpina din Marea Britanie

Turcia a inchis de la 1 ianuarie usa calatorilor din Marea Britanie, motivand ca a depistat 15 cazuri de infectii cu noua varianta mai contagioasa aparuta in Regatul Unit. Turcia devine astfel a 33-a tara in care noua varianta a virusului a fost gasita.

Rafila: Numerosi rezidenti nu au fost inclusi pe lista persoanelor care urmeaza sa fie vaccinate anti-COVID

Deputatul PSD Alexandru Rafila sustine ca numerosi medici rezidenti care lucreaza in spitale nu au fost inclusi pe lista persoanelor care urmeaza sa fie vaccinate anti-COVID in aceasta perioada.

RAFILA: Numerosi medici rezidenti nu sunt pe lista persoanelor care urmeaza sa fie vaccinate in prima etapa

Deputatul PSD Alexandru Rafila a afirmat pe pagina de Facebook ca numerosi medici rezidenti care isi desfasoara activitatea in unitati sanitare nu au fost inclusi pe lista persoanelor care urmeaza sa fie vaccinate in prima etapa de imunizare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )