Libnet.ro
UNICEF

27 Apr.

LISTA tarilor europene cu cele mai severe restrictii anti-coronavirus

Hotnews Hotnews,
 LISTA tarilor europene cu cele mai severe restrictii anti-coronavirus

De la al doilea blocaj national in Franta pana la inchiderea usoara din Germania, iata lista tarilor europene cu cele mai stricte restrictii, in incercarea de a opri cel de-al doilea val al pandemiei, transmite agentia ANSA, preluata de Mediafax. continuă pe Hotnews

Digi24: De ce tarile care au impus cele mai dure restrictii au pastrat scolile deschise. Explicatiile pediatrului Mihai Craiu

Medicul pediatru Mihai Craiu spune ca, daca regulile sunt respectate, iar activitatea scolara este organizata in grupe mai mici, scolile pot fi tinute deschise in zonele unde se poate, nu in focare cu 3 cazuri la mia de locuitori.

Coronavirus: Italia are 48 de ore pentru a aproba restrictii mai severe, probabil un nou lockdown - spune ministrul sanatatii

Ministrul italian al sanatatii a declarat duminica aceasta ca noile date privind contaminarile cu coronavirus sunt ingrozitoare si ca Italia are la dispozitie doar doua zile pentru a aproba restrictii mai severe menite sa opreasca raspandirea virusului.

Romania, tara europeana care a suferit, in 2019, cele mai mari pagube produse de incendii in zonele protejate

Romania a fost, cu 73. 444 ha de suprafata afectata de incendii, tara care a suferit cele mai mari pagube produse in zonele protejate in 2019, releva un raport al Comisiei Europene potrivit caruia 2019 a fost anul cu cele mai dezastruoase efecte ale incendiilor de padure pe plan mondial din istoria recenta, in care au ars peste 400. 000 de hectare de teren natural european.

Cele mai bune muraturi crocante. Cum se prepara, reteta lui Horia Virlan

Nu mai este pentru nimeni un secret ca Horia Virlan este unul dintre cei mai indragiti bucatari din Romania. Maestrul proaspat intors la Prima TV si-a dezvaluit reteta celor mai bune muraturi crocante. Iata cum se prepara! Horia Virlan iti spune cum se fac cele mai bune muraturi indragit de telespectatori si un maestru bucatar .

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19 confirmate in Bucuresti si Cluj Cele mai putine in Hunedoara Situatia judet cu judet

Municipiul Bucuresti - 594 si judetele Cluj - 328, Dolj - 295, Mures - 293 si Timis - 283 sunt zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus fata de ultima raportare, informeaza, sambata, Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Care au fost cele mai mari cutremure din Romania in 2020. Ultimul a avut loc azi-noapte

Topul celor mai puternice seisme din 2020 include, din fericire, doar cutremure cu intensitate mica. Cel mai recent a fost in noaptea de 29 spre 30 octombrie, la ora 0:39. Potrivit datelor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, seismul a avut loc in zona Moldovei, judetul Vaslui. Cele mai puternice cutremure din .

Cele mai frumoase locatii pentru nunta pe care le poti inchiria pe Airbnb

Traim vremuri dificile, iar calatoriile si nuntile par acum doar un vis indepartat. insa visarea si speranta ca va fi bine sunt cele care ne ajuta sa mergem mai departe. Asa ca va invitam sa admirati astazi cateva dintre cele mai frumoase locatii pentru nunta pe care le poti inchiria pe Airbnb.

Cu cat se scumpesc asigurarile RCA. Cele mai proaste vesti pentru toti soferii din Romania

Sunt cele mai proaste vesti pentru toti soferii din Romania. S-a anuntat ca asigurarile RCA se scumpesc. Astfel, asigurarile RCA se vor scumpi in perioada urmatoare, sustine analistul financiar Adrian Negrescu, cu aproximativ 10%. Soferii vor plati mai mult RCA-urile, in special pentru politele incheiate pe perioade mai mici de un an. Vesti proaste pentru .

Igor Dodon ar fi obtinut cele mai multe voturi, conform unor sondaje la iesirea de la urne

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, socialistul Igor Dodon, care a candidat ca indepedent pentru a fi reales, ar fi ar fi obtinut cele mai multe voturi la scrutinul prezidential desfasurat astazi.

Care sunt, de fapt, cele mai bogate orase din Romania. Bucuresti si Cluj nu se afla in top 5

Top surpriza al celor mai bogate orase din Romania. Desi pare greu de crezut, Bucuresti si Cluj nu sunt nici macar in primele cinci. Iata ce localitati ocupa primele pozitii in clasament! Acestea sunt cele mai dezvoltate localitati ale Romaniei Bucurestiul si Clujul, orase cu investitori straini, universitati si locuri de munca, nu au si .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 27 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )