Libnet.ro
UNICEF

06:45

Lista tarilor cu risc epidemiologic a fost actualizata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lista tarilor cu risc epidemiologic a fost actualizata

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat, luni seara, lista statelor cu risc epidemiologic. Au fost introduse Emiratele Arabe, Canada, Brazilia, Argentina si au fost scoase mai multe tari, intre care Republica Moldova, unde numarul cazurilor de coronavirus a scazut. continuă pe Ziarul Bursa

Lista tarilor cu risc epidemiologic crescut a fost actualizata. Cine intra 14 zile in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat, in sedinta de luni, lista tarilor zonel.

Lista galbena a tarilor cu risc epidemiologic actualizata, 18 ianuarie! Cei care vin de acolo intra in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat luni, 18 ianuarie, o noua Hotarare prin care a fost actualizata lista galbena a statelor si zonelor de risc epidemiologic ridicat, pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc, de acolo, in Romania.

O noua hotarare aprobata de CNSU: Printre masuri, exceptare de la carantinare pentru cei care sosesc in Romania si au fost vaccinati cu doza de rapel A fost actualizata si lista zonelor de risc (DOCUMENT)

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat in sedinta de luni, 18 ianuarie 2021, Hotararea numarul 4. Totodata, CNSU a actualizat si lista tarilor si zonelor care prezinta un risc.

A fost actualizata lista tarilor din zona galbena, pentru care calatorii trebuie sa stea in carantina

Marea Britanie se afla pe lista galbena a tarilor cu risc epidemiologic ridicat, alaturi de Irlanda, Israel, SUA, Spania, Portugalia, Franta sau Italia, astfel ca persoanele care se intorc din una dintre aceste state trebuie sa stea in carantina.

Romania si Ucraina, excluse din lista tarilor pentru care se impune carantina la intrarea in Republica Moldova

Romania si Ucraina au fost excluse din lista zonelor rosii pentru care se impune carantina de 14 zile la intrarea in Republica Moldova, conform Unimedia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )