Libnet.ro
UNICEF

17:00

Romania si Ucraina, excluse din lista tarilor pentru care se impune carantina la intrarea in Republica Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania si Ucraina, excluse din lista tarilor pentru care se impune carantina la intrarea in Republica Moldova

Romania si Ucraina au fost excluse din lista zonelor rosii pentru care se impune carantina de 14 zile la intrarea in Republica Moldova, conform Unimedia. continuă pe Ziarul Bursa

Lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea in Republica Moldova

Comisia Nationala Extraordinara de Sanatate Publica din Republica Moldova a actualizat vineri, 15 ianuarie, lista statelor pentru care se impune regimul de carantina la intrarea in tara. Romania, Ucraina si Rusia au fost excluse din zona rosie. Prin urmare, persoanele care revin din aceste tari nu vor mai sta in autoizolare.

Decizie fara precedent a unui medic de familie. A anuntat ca va scoate din lista toate persoanele care refuza vaccinarea

Reactie dura din partea unui medic de familie. Acesta a anuntat pe pagina sa de Facebook ca pacientii care refuza vaccinarea vor fi scosi de pe lista sa.

Un medic de familie din Calarasii anunta ca scoate din lista presoanele care refuza vaccinarea

Un medic de familie din judetul Calarasi anunta, intr-o postare pe Facebook, ca va scoate din lista sa persoanele care refuza vacccinarea, invocand un articol de lege care arata ca asiguratii au obligatia sa respecte cu strictete tratamentul si indicatiile medicului.

Ministrul Energiei: Romania este pregatita din punct de vedere energetic pentru perioada rece pe care o traversam

Virgil Popescu, ministrul Energiei,a spus caRomania este pregatita din punct de vedere energetic pentru perioada rece pe care o traversam. Romania este pregatita din punct de vedere.

MINISTERUL ENERGIEI: Romania este pregatita din punct de vedere energetic pentru perioada rece

Romania este pregatita din punct de vedere energetic pentru perioada rece pe care o traversam, iar Sistemul National de Transport Gaze Naturale, precum si Reteaua de Transport Energie Electrica functioneaza in parametri optimi, informeaza Ministerul Energiei, intr-un comunicat transmis, astazi.

Cati bani castiga o infirmiera in Romania. Situatia dezastruoasa din tara

Astazi, in intreaga tara au avut loc proteste ale cadrelor medicale. Federatia Solidaritatea sanitara a organizat manifestatii in fata Guvernului Romaniei si in fata prefecturilor din toata Romania pentru a-si striga nemultumirea. Cati bani castiga o infirmiera in Romania Astazi, incepand cu ora 12. 00, peste 100 de sindicalisti din domeniul Sanatatii, apartinand Federatiei Solidaritatea Sanitara, .

Monica Pop, dezvaluiri socante in cazul mortii lui Bogdan Stanoevici: Asta e motivul pentru care l-au dus la Pantelimon

Moartea actorului Bogdan Stanoevici a atras cu sine multe polemici cu privire la motivele decesului. Ceea ce a marcat o tara intreaga este faptul ca acesta a criticat mereu masurile de preventie impotriva noului coronavirus, participand la diferite proteste anti-masca. in cele din urma, artistul a murit rapus de virusul de care nu se temea .

CORONAVIRUS |MAE: Din 15 ianuarie, persoanele care calatoresc in Austria trebuie sa completeze un formular online pe care sa il prezinte la sosire

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis, miercuri, ca, incepand din 15 ianuarie, persoanele care ajung in Austria trebuie sa completeze, inainte de intrarea in aceasta tara, un formular online pe care s.

Vineri incepe etapa a II-a de vaccinare anti-COVID. Vezi lista bolilor cronice care te plaseaza in categoria celor cu grad ridicat de risc

A doua etapa de vaccinare anti-COVID incepe vineri pentru populatia cu grad ridicat de risc si lucratorii care desfasoara activitati in domenii-cheie, esentiale. Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa se vaccineze public, in cursul acestei zile. Din categoria celor cu grad ridicat de risc fac parte adultii cu varsta peste 65 de ani, precum si persoanele aflate in evidenta cu boli cronice, indiferent de varsta, in functie de indicatiile vaccinurilor utilizate.

PWC ROMANIA: Investitorii imobiliari din Europa se orienteaza catre orasele mari si active minim perturbate de criza sanitara

Investitorii imobiliari din Europa se orienteaza tot mai mult catre orasele mari si active din sectoare minim perturbate de criza sanitara, care asigura venituri stabile, precum logistica si rezidentialul, potrivit raportului Emerging Trends in Real Estate 2021, realizat de PwC si Urban Land Institute.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )