Libnet.ro
UNICEF

08:00

Litoralul pentru toti aduce tarife cu pana la 70% mai mici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Litoralul pentru toti aduce tarife cu pana la 70% mai mici

Lansarea programului Litoralul pentru toti scade tarifele cu pana la 70% fata de perioada de varf a sezonului estival, potrivit Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR). continuă pe Ziarul Bursa

Litoralul pentru toti: tarifele scad cu 70% in statiunile de la mare

Tarifele cu 70% pentru cazare in statiunile de la mare, in perioada 29 august-1 octombrie, cand are loc programul Litoralul pentru toti, anunta Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR). Iata cat de costa de acum o saptamana pe.

A inceput Editia de toamna a programului Litoralul pentru toti. Care sunt noutatile

Editia de toamna a programului Litoralul pentru toti debuteaza la 1 septembrie, au anuntat Asociatia Litoral-Delta Dunarii ALDD) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT),.

Noutate absoluta la editia de toamna a programului Litoralul pentru Toti. Programul incepe la 1 septembrie

Editia de toamna a programului Litoralul pentru Toti debuteaza la 1 septembrie, au anuntat, luni, Asociatia Litoral-Delta Dunarii ALDD) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT),.

Litoralul pentru toti, greu de ajuns II

Aflat la editia a doua din acest an, programul turistic destinat celor cu venituri reduse isi mentine deficientele din primavara la capitolul accesibilitate.

Marea reducere de la Marea Neagra: tarife mai mici de la 1 septembrie

Preturile la cazare scad substantial odata cu venirea toamnei, cand intra in vigoare si programul Litoralul pentru toti. Poti sta la mare o saptamana cu banii dati pe o zi in plin sezon.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )