Libnet.ro
UNICEF

21:45

A inceput Editia de toamna a programului Litoralul pentru toti. Care sunt noutatile

Antena3 Antena3,
A inceput Editia de toamna a programului Litoralul pentru toti. Care sunt noutatile

Editia de toamna a programului Litoralul pentru toti debuteaza la 1 septembrie, au anuntat Asociatia Litoral-Delta Dunarii ALDD) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT),. continuă pe Antena3

Noutate absoluta la editia de toamna a programului Litoralul pentru Toti. Programul incepe la 1 septembrie

Editia de toamna a programului Litoralul pentru Toti debuteaza la 1 septembrie, au anuntat, luni, Asociatia Litoral-Delta Dunarii ALDD) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT),.

Litoralul pentru toti aduce tarife cu pana la 70% mai mici

Lansarea programului Litoralul pentru toti scade tarifele cu pana la 70% fata de perioada de varf a sezonului estival, potrivit Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR).

Litoralul pentru toti: tarifele scad cu 70% in statiunile de la mare

Tarifele cu 70% pentru cazare in statiunile de la mare, in perioada 29 august-1 octombrie, cand are loc programul Litoralul pentru toti, anunta Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR). Iata cat de costa de acum o saptamana pe.

Litoralul pentru toti, greu de ajuns II

Aflat la editia a doua din acest an, programul turistic destinat celor cu venituri reduse isi mentine deficientele din primavara la capitolul accesibilitate.

Veste buna pentru soferii care sunt sanctionati de politie

Veste buna pentru soferii care sunt sanctionati de politie. Nu scapa de amenzi, dar oamenii legii reduc birocratia. Politia Romana a anuntat ca de acum cei amendati nu mai trebuie sa mearga la.

Google+ nu a murit, se reinventeaza pentru toti utilizatorii

In urma cu cativa ani am anuntat decesul Google+, dar se pare ca gigantul din Mountain View nu vrea sa renunte inca la propria retea de socializare. Cei de la Google au introdus foarte multe proiecte reusite in online, iar cele pe care nu au reusit sa le creeze in laboratoarele proprii, au fost achizitionate.

Go in your mothers church!. Marian Godina, reactie pentru americanii care au facut Romania de ras pe YouTube (VIDEO)

Celebrul politist Marian Godina a vorbit pe pagina sa de Facebook despre filmuletul YouTube care a circulat in spatiul public in care se vorbeste negativ despre turismul din Romania si care.

Ce inseamna daca te trezesti subit noaptea la aceeasi ora. Probleme de sanatate pentru cei care deschid ochii la 3.10

Daca in fiecare noapte te trezesti brusc la aceesi ora, trebui sa stii care este cauza! Metodele tradionale ale medicinei chineze acorda atentie metodelor de plasare a energiei in diferite zone ale corpului. In cazul .

Rusia: O competitie va fi organizata la Moscova pentru sportivii care au fost exclusi de la Jocurile Paralimpice

O competitie pentru sportivii rusi care au fost exclusi de la Jocurile Paralimpice de la Rio va fi organizata saptamana viitoare in Rusia, a anuntat Vladimir Lukin, presedintele Comitetului.

O judecatorie din Brasov a stabilit o pedeapsa pentru cei care jignesc pe Facebook

Manifestarile violente in mediul online incep sa fie taxate din ce in ce mai mult si mai des de autoritati, chiar si in Romania. O hotarare din 2015 a Judecatoriei Fagaras a stabilit ca jignirea unei persoane prin intermediul contului de Facebook reprezinta o fapta de natura contraventionala, care poate fi sanctionata de autoritati, potrivit [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )