Libnet.ro
UNICEF

00:07

Litoralul pentru toti in vara indiana, noul sezon cu vreme buna. Tarifele sunt aceleasi de sapte ani, desi costurile utilitatilor s-au dublat

Adevărul Adevărul,
Litoralul pentru toti in vara indiana, noul sezon cu vreme buna. Tarifele sunt aceleasi de sapte ani, desi costurile utilitatilor s-au dublat

Sezonul estival se prelungeste la Marea Neagra printr-o vara indiana cu vreme calda, soare bland si apa marii numai buna de scaldat, limpede si curata, care face ca venirea toamnei sa nu fie simtita. continuă pe Adevărul

Incepe programul Litoralul pentru toti: reduceri de pana la 70% in aproape 50 de hoteluri

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc a lansat programul Litoralul pentru toti. Incepand cu 1 septembrie si pana pe 30 septembrie, turistii beneficiaza de preturi la cazare cuprinse intre 50 de lei si 140 de lei pe zi. Sejururile pot.

Patronatele din turism lanseaza programul Litoralul pentru toti

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR) a anuntat joi ca lanseaza programul Litoralul pentru toti prin care turistii beneficiaza de cazare la mare platind intre 50 si 140 de lei pe zi, incepand cu 1 septembrie pana in 30 septembrie.

Tarife mai mici cu 70% la cazare, prin programul Litoralul pentru Toti. Se accepta si vouchere de vacanta

Programul Litoralul pentru Toti debuteaza la 1 septembrie, pana la 30 septembrie, cu preturi preferentiale la cazare pe litoral.

Adrian Vancica, alias Celentano, despre noul sezon Las Fierbinti de la PRO TV. Ce se va schimba in serial

Vara e pe sfarsite, iar fanii serialului Las Fierbinti se tot intreaba cand isi va face aparitia noul sezon. Adrian Vancica, cel care i-a dat viata personajului Celentano, a facut dezvaluit cateva detalii. Cand incepe noul sezon al celui mai iubit serial de comedie din Romania si cu ce noutati vine acesta? Adrian Vancica, detalii .

Ce spune Bobita din Las Fierbinti, despre noul sezon al serialului de la PRO TV: E o schimbare

Mihai Bobonete, alias Bobita din Las Fierbinti, a revenit pe platourile de filmare, alaturi de colegii sai din distributie si de echipa tehnica a productiei, pentru un nou sezon al serialului de la PRO TV. Ce ii asteapta pe telepectatori in sezonul 16 aL serialului de comedie, dar si alte ponturi importante despre ceea ce .

Cine sunt noii actori din serialul Vlad de la PRO TV. Noul sezon incepe in septembrie

Sezonul 2 din serialul Vlad se apropie cu pasi repezi! Odata cu un nou inceput pentru personajele care deja se afla in atentia fanilor productiei, alti actori isi incep aventura in acelasi proiect, la Pro TV. Cine sunt acestia si ce roluri vor ocupa in serialul difuzat in fiecare luni, de la 20:30? Cine sunt .

incepe programul Litoralul pentru toti. Ce preturi vor fi de la 1 septembrie la malul marii

De la 1 septembrieincepe programul Litoralul pentru toti. La malul marii turistii se pot bucura de preturi semnificativ mai mici, incepand de la 50 la 140 de lei pe zi. Biletele se pot.

Vestea Digi pentru toti abonatii la cablu: oferta de care sa profiti acum

Compania Digi |RCS-RDS are, din cand in cand, oferte mai bune pentru cablu. Astfel, daca ai un televizor de ultima generatie si nu esti multumit de calitate, arunca o privire pe oferta de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )