Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patronatele din turism lanseaza programul Litoralul pentru toti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Patronatele din turism lanseaza programul Litoralul pentru toti

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR) a anuntat joi ca lanseaza programul Litoralul pentru toti prin care turistii beneficiaza de cazare la mare platind intre 50 si 140 de lei pe zi, incepand cu 1 septembrie pana in 30 septembrie. continuă pe Ziarul Bursa

Tarife mai mici cu 70% la cazare, prin programul Litoralul pentru Toti. Se accepta si vouchere de vacanta

Programul Litoralul pentru Toti debuteaza la 1 septembrie, pana la 30 septembrie, cu preturi preferentiale la cazare pe litoral.

incepe programul Litoralul pentru toti. Ce preturi vor fi de la 1 septembrie la malul marii

De la 1 septembrieincepe programul Litoralul pentru toti. La malul marii turistii se pot bucura de preturi semnificativ mai mici, incepand de la 50 la 140 de lei pe zi. Biletele se pot.

PENTRU AL PATRULEA AN: Electrica lanseaza Programul de Granturi Electrica pune Romania in miscare

Electrica a lansat, astazi, cea de-a patra editie a Programului de Granturi Electrica pune Romania intr-o alta lumina, o competitie nationala de proiecte, prin intermediul careia compania incurajeaza initiativele sustenabile ale romanilor care vor sa isi sprijine comunitatea pentru a se dezvolta, arata un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

Vestea Digi pentru toti abonatii la cablu: oferta de care sa profiti acum

Compania Digi |RCS-RDS are, din cand in cand, oferte mai bune pentru cablu. Astfel, daca ai un televizor de ultima generatie si nu esti multumit de calitate, arunca o privire pe oferta de.

SOC PENTRU TOTI SOFERII ROMANI! TREBUIE SA DATI UN NOU TEST, altfel RAMANETI FARA PERMIS! ASTA DA LOVITURA!

Alerta printre soferii romani! Se schimba tot ce stiam pana acum. Apare un nou test medical pentru obtinerea permisului de conducere, conform unui proiect lansat de curand, in dezbatere,.

Primarii din Capitala folosesc Facebook-ul pentru a-si face reclama

In ziua de astazi, tehnologia nu mai este o noutate pentru nimeni, aceasta face parte din viata tutu.

Incendiile din Amazonia. Presedintele Bolsonaro, deschis pentru a primi ajutoare financiare

Brazilia s-a declarat marti in cele din urma deschisa primirii de ajutoare financiare oferite de organizatii externe si chiar din partea unor tari pentru a combate incendiile din padurea amazoniana, cu.

Partidele de opozitie din Marea Britanie vor colabora pentru a incerca sa evite un Brexit fara acord

Partidele de opozitie au spus marti ca au cazut la o intelegere pentru a lucra impreuna astfel incat sa incerce sa previna un Brexit fara acord, relateaza Reuters.

Un cuplu vegan din Australia a fost arestat pentru dieta restrictiva la care isi supunea copilul. E socant cum arata bebelusul la 19 luni

Un cuplu din Australia a fost arestat pentru ca isi supuneau fetitaunui regim strict vegan, din cauza caruia copilul la 19 luni arata ca un bebelus la trei luni. Cei doi cor munci in folfosul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )