Libnet.ro
UNICEF

18:45

Little Mix lanseaza videoclipul piesei Little Me!

Devorator Monden Devorator Monden,
Little Mix lanseaza videoclipul piesei Little Me!

Dupa ce am avut parte de o fotografie teaser cu Perrie Edwards si un lyric video, a venit momentul sa. continuă pe Devorator Monden

Little Mix lanseaza un lyric video pentru piesa Little Me!

Noua piesa a fetelor de la Little Mix face parte de pe cel mai recent album al formatiei britanice, intitulat.

HOT! Akon, scene fierbinti cu o frumoasa fata in videoclipul piesei One In The Chamber, in colaborare cu Salaam Remi!

Dupa ce in urma cu cateva saptamani artistul senegalez a lansat videoclipul noului sau single oficial, intitulat So Blue, a venit randul super piesei One In The Chamber, in colaborare cu producatorul Salaam Remi, sa beneficieze de un clip si inca unul foarte hot! Inspirat din filmele de actiune cu gangsteri, Akon intalneste la o .

HOT! Tinie Tempah si Labrinth fac echipa din nou si ne ofera videoclipul piesei Lover Not A Fighter!

O super piesa merita un super videoclip! La asta s-au gandit cel mai probabil si cei doi artisti britanici care au lansat de curand un clip pentru cea mai fresh colaborare a lor, piesa Lover Not A Fighter, inclusa pe cel mai recent album al lui Tinie Tempah, intitulat Demonstration. Videoclipul nou-nout este inspirat din .

Katy Perry si John Mayer isi arata dragostea in videoclipul piesei Who You Love!

John Mayer a dezvaluit videoclipul noului sau single Who You Love, cantat in duet cu Katy Perry. Melodia este o balada de iubire inspirata de povestea relatiei dintre cei doi. Piesa e produsa de John Mayer, iar Katy Perry a compus partea sa de versuri, artista pop marturisind my boy was not the one that .

Pixie Lott, cuprinsa de nostalgie si tristete pe strazile Parisului in videoclipul piesei Heart Cry!

Mai avem cateva saptamani de asteptat pana cand vom asculta noul single oficial al artistei britanice, intitulat Nasty, extras de pe viitorul sau album eponim. Pana atunci insa Pixie Lott nu sta degeaba si ne ofera in dar de sarbatori o piesa promotionala, Heart Cry, care vine insotita si de un videoclip frumos si nostalgic.

Pepe a filmat videoclipul piesei Iubire ca niciodata! Vezi aici primele imagini video din clip!

Pepe se pregateste de lansarea unui nou videoclip, pentru piesa Iubire ca niciodata, colaborarea artistului cu Jimmy Dub, de la care ne prezinta un scurt teaser. Doua locatii, doua zile pline, o gasca nebuna de prieteni, multe masini modificate si adrenalina, sporturi de contact si un campion mondial, Alexandru Nita, un regizor intr-o forma de .

Lady Antebellum uita de griji in videoclipul piesei Compass!

O piesa atat de speciala pentru membrii formatiei country Lady Antebellum nu putea fi lasata la voia sortii si fara un videoclip oficial. Astfel artistii s-au pus pe treaba si au filmat un clip simplu, dar frumos pentru piesa Compass, inclusa pe editia deluxe a albumului Golden, lansata pe 12 noiembrie. Dave, Hillary si Charles .

Pepe lanseaza videoclipul pentru single-ul Iubire ca niciodata, featuring-ul artistului cu Jimmy Dub!

Pepe lanseaza astazi un nou videoclip, pentru single-ul Iubire ca niciodata, colaborarea cu Jimmy Dub si echipa de la Rappin On Production. Piesa a fost publicata in urma cu doua saptamani si numarul foarte mare de mesaje primite de catre Pepe din partea fanilor l-au convins pe artist ca Iubire ca niciodata sa fie single-ul .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )