Libnet.ro
UNICEF

23:00

LIVE: Apple lanseaza noul iPhone. Toate detaliile si imaginile de la eveniment, AICI!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
LIVE: Apple lanseaza noul iPhone. Toate detaliile si imaginile de la eveniment, AICI!

Apple pune la punct ultimele detalii pentru evenimentul programat in aceasta seara, cand va prezenta cel mai nou smartphone din seria iPhone. Cum arata si ce functii noi aduce, dar si care sunt tendintele care se contureaza in domeniu, aflati din. continuă pe Wall-Street Ro

Apple a lansat noul iPhone. Vezi ce caracteristice are a cincea generatie a telefonului care a revolutionat comunicarea mobila

Apple a prezentat noul iPhone, care are detalii tehnice de invidiat. iPhone 5 are un nou chip A6, de doua ori mai rapid, Wi-fi dual channel 802. 11a/b/g/n cu o viteza de pana la 150 Mbps, viteza de transfer de date:.

Ziua cea mare a sosit. Apple lanseaza astazi noul iPhone 5 in cadrul unui eveniment organizat la San Francisco

Ziua cea mare pentru fanii iPhone a sosit. Compania americana lanseaza astazi noul iPhone 5, in cadrul unui eveniment care va avea loc la San Francisco, Centrul de Arte Yerba Buena, incepand cu ora 20:00 ora.

VIDEO FOTOGALERIE Apple lanseaza iPhone 5 si o noua generatie de iPod-uri

Apple a lansat iPhone 5, cu un design nou si un ecran mai mare, de 4 inci. Alaturi de noul telefon, Apple a prezentat si o noua generatie de iPod-uri Nano si Touch, care aduc o multitudine de functii noi fata de editiile precedente. Citeste si comenteaza pe StyleReport. ro.

Noul iPhone 5, ce va fi lansat de Apple pe 12 septembrie, ar putea ajuta considerabil economia SUA

Jurnalistii de la Wall Street Journal preconizeaza ca noul iPhone5, care va fi lansat miercuri in SUA, ar putea sa accelereze cresterea economiei intr-un mod impresionant. Noul produs Apple ar putea realiza ceea ce.

Apple a prezentat ieri noul iPhone 5

Apple a prezentat ieri cel mai nou model de telefon - iPhone 5, al saselea model de la lasarea pe piata in 2007 a androidelor, transmite presa internationala.

APPLE A LANSAT iPhone 5. Vezi ce caracteristici are noua generatie a telefonului care a revolutionat comunicarea mobila

Apple a prezentat noul iPhone, care are detalii tehnice de invidiat. iPhone 5 este negru metalic, carcasa fiind fabricata integral din sticla si aluminiu. Are un nou chip A6, de doua ori mai rapid, Wi-fi dual.

Bloomberg: Noul iPhone risca sa reaprinda un razboi al preturilor intre operatorii wireless.

Unii operatori wireless ar putea fi tentati sa ofere aparate iPhone cumparatorilor la preturi reduse, pentru a castiga cota de piata, riscand sa declanseze un razboi al preturilor in industria de comunicatii mobile, potrivit Bloomberg, potrivit Mediafax. Ultima oara cand Vodafone a decis sa nu subventioneze o noua versiune iPhone in conditiile impuse de Apple, cumparatorii s-au orientat catre operatori care au oferit discount-uri, iar smartphone-ul a devenit unul dintre cele mai populare .

Noul iPhone 5, ce va fi lansat miercuri, ar putea ajuta considerabil economia SUA

Jurnalistii de la Wall Street Journal preconizeaza ca noul iPhone5, care va fi lansat miercuri in SUA, ar putea sa accelereze cresterea economiei intr-un mod impresionant. Noul produs Apple ar putea realiza ceea ce.

The Guardian: Noul iPhone ar putea avea sistem de securitate cu amprenta digitala

Apple se apropie de preluarea companiei americane AuthenTec, specializata in sisteme de securitate pe baza de amprenta digitala, iar unii analisti sugereaza ca senzorii vor fi prezenti pe noul model iPhone, care va fi dezvaluit maine, potrivit The Guardian, conform surselor de presa.

Steve Jobs a inviat si prezinta noul iPhone 5 intr-o parodie pe YouTube

Mult asteptata lansare a noului iPhone 5 la evenimentul Apple de miercuri este intampinata si cu umor de internauti. O grupare umoristica a postat pe YouTube o parodie a ceea ce ar putea sa se intample la San.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )