Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE Botosani - Gaz Metan (17:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Botosani - Gaz Metan (17:00)

Echipele FC Botosani si Gaz Metan Medias se infrunta, duminica seara, cu incepere de la ora 17:00 intr-un meci din etapa a 25-a in Liga 1 Betano. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul . continuă pe Online Sport

LIVE Botosani - Gaz Metan 1-1

Echipele FC Botosani si Gaz Metan Medias se infrunta, duminica seara, cu incepere de la ora 17:00 intr-un meci din etapa a 25-a in Liga 1 Betano. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Asa am trait Botosani - Gaz Metan 1-1

Echipele FC Botosani si Gaz Metan Medias s-au infruntat, duminica seara, cu incepere de la ora 17:00 intr-un meci din etapa a 25-a in Liga 1 Betano. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Liga 1: Remiza ntre FC Botosani si Gaz Metan Medias, scor 1-1

FC Botosani si Gaz Metan Medias au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat in penultima etapa din sezonul regulat de Liga 1. Gazdele raman pe pozitia a sasea, ultima care asigura prezenta in play-off, in timp ce oaspetii ocupa locul al noualea, cu 30 de puncte.

LIVE Astra Giurgiu - Hermannstadt (17:00)

Etapa a 25-a, penultima a sezonului regular, continua sambata cu meciul dintre Astra si Hermannstadt. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video Astra - Hermannstadt .

FC Botosani termina la egalitate cu Gaz Metan. Moldovenii raman pe loc de playoff

Echipele FC Botosani si Gaz Metan Medias au terminat la egalitate, scor 1-1, intr-un meci disputat duminica seara in etapa a 25-a din Liga 1 Betano.

LIVEText Simona Halep vs Belinda Bencic (de la ora 17:00)

Belinda Bencic a supravietuit meciului cu Aryna Sabalenka precum o facea pe vremuri Bruce Willis in Die Hard. Elvetianca a salvat sase mingi de meci, iar acum incearca sa produca o noua surpriza: sa o elimine pe Simona Halep. Returul ar putea fi cheia meciului din sferturile turneului Premier 5 de la Dubai, tinand cont de faptul ca ambele sunt puternice in schimburile prelungite de pe linia de fund. Partida va fi in direct pe Digisport 1 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 17:00.

LIVE Astra Giurgiu - Hermannstadt 0-0

Etapa a 25-a, penultima a sezonului regular, continua sambata cu meciul dintre Astra si Hermannstadt. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video Astra - Hermannstadt .

LIVE Dunarea Calarasi - Dinamo (14:00)

Primul meci al zilei de duminica in Liga 1 Betano le aduce fata in fata pe Dunarea Calarasi si Dinamo, doua echipe care se vor duela si in playout. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Asa am trait Astra Giurgiu - Hermannstadt 1-0

Etapa a 25-a, penultima a sezonului regular, a continuat sambata cu meciul dintre Astra si Hermannstadt. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video Astra - Hermannstadt .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )