Libnet.ro
UNICEF

11:15

LIVE CSU Craiova - Dinamo 1-0

Online Sport Online Sport,
LIVE CSU Craiova - Dinamo 1-0

Urmariti live text in aceasta pagina marti de la ora 17:00 derby-ul sferturilor de finala in Cupa Romaniei, partida CSU Craiova - Dinamo. Pariaza live pe meci. continuă pe Online Sport

LIVE CSU Craiova - Dinamo 0-0. Incidente in tribuna

Urmariti live text in aceasta pagina marti de la ora 17:00 derby-ul sferturilor de finala in Cupa Romaniei, partida CSU Craiova - Dinamo. Pariaza live pe meci.

LIVE CSU Craiova - Dinamo (17:00). Meci din sferturile Cupei Romaniei

Urmariti live text in aceasta pagina marti de la ora 17:00 derby-ul sferturilor de finala in Cupa Romaniei, partida CSU Craiova - Dinamo.

Asa am trait CSU Craiova - Dinamo 1-0

Am transmis live text in aceasta pagina marti de la ora 17:00 derby-ul sferturilor de finala in Cupa Romaniei, partida CSU Craiova - Dinamo. Pariaza live pe meci.

Dinamo, invinsa de CSU Craiova, in semifinalele Cupei Romaniei

Formatia CSU Craiova a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Dinamo, in sferturi.

Cupa Romaniei - Bancu, decisiv: CSU Craiova, in semifinale (1-0 cu Dinamo)

CSU Craiova a obtinut, marti, calificarea in semifinalele Cupei Romaniei la fotbal, dupa ce a castigat la limita, scor 1-0, meciul cu Dinamo. Unicul gol al disputei din Banie i-a apartinut lui Bancu 56'). A fost prima partida pe banca tehnica a cainilor pentru Florin Bratu.

CUPA ROMANIEI. CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-DINAMO ONLINE STREAM LIVE VIDEO. Debut periculos pentru Bratu

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-DINAMO ONLINE STREAM LIVE VIDEO Partida CS Universitatea Craiova - Dinamo, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, a fost reprogramata pentru 6 martie, ora 17,00, dupa ce.

Craiova - Dinamo 1 - 0. Oltenii sunt in semifinalele Cupei

CS Universitatea Craiova s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei la fotbal, marti, dupa ce a invins-o pe Dinamo Bucuresti cu scorul de 1-0 0-0), pe Stadionul Ion Oblemenco din Banie, in sferturile de fi.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )