Libnet.ro
UNICEF

09:30

LIVE Cupa Confederatiilor, Finala: Brazilia - Spania (01:00). Echipele de start

Online Sport Online Sport,
LIVE Cupa Confederatiilor, Finala: Brazilia - Spania (01:00). Echipele de start

Onlinesport. ro transmite in aceasta noapte, LIVE de la ora 01:00, marea finala a Cupei Confederatiilor: Brazilia - Spania. Este o finala asteptata de toata lumea intre principalele favorite la castigarea Cupei Mondiale din 2014. continuă pe Online Sport

LIVE Cupa Confederatiilor, Finala: Brazilia - Spania (01:00)

Onlinesport. ro transmite in aceasta noapte, LIVE de la ora 01:00, marea finala a Cupei Confederatiilor: Brazilia - Spania. Este o finala asteptata de toata lumea intre principalele favorite la castigarea Cupei Mondiale din 2014.

LIVE Cupa Confederatiilor, Spania - Italia 0-0. Meciul ajunge in prelungiri

A doua semifinala programata la Cupa Confederatiilor, Spania - Italia, este LIVE pe Onlinesport. ro de la ora 22:00. Miercuri seara, in prima semifinala, Brazilia a invins Uruguay, cu 2-1, meciul fiind de asemenea LIVE pe Onlinesport. ro.

LIVE Cupa Confederatiilor, Spania - Italia 0-0

A doua semifinala programata la Cupa Confederatiilor, Spania - Italia, este LIVE pe Onlinesport. ro de la ora 22:00. Miercuri seara, in prima semifinala, Brazilia a invins Uruguay, cu 2-1, meciul fiind de asemenea LIVE pe Onlinesport. ro.

Finala de vis la Cupa Confederatiilor. Spania trece de Italia la loteria penalty-urilor

Nationala Spaniei continua cursa spre un nou trofeu in fotbalul mondial dupa ce a invins Italia in semifinalele Cupei Confederatiilor din Brazilia. In finala mare de duminica Spania va intalni echipa gazda Brazilia.

Finala de vis la Cupa Confederatiilor. Spania trece de Italia la infarctul penalty-urilor

Nationala Spaniei continua cursa spre un nou trofeu in fotbalul mondial dupa ce a invins Italia in semifinalele Cupei Confederatiilor din Brazilia. In finala mare de duminica Spania va intalni echipa gazda Brazilia. Meciul s-a decis in prelungiri, iar Spania a avut mai multe ocazii castigand in cele din urma duelul de la punctul cu var.

MINUT CU MINUT Cupa Confederatiilor, Spania - Italia 0-0. Meciul decis la loviturile de departajare

A doua semifinala programata la Cupa Confederatiilor, Spania - Italia, a fost LIVE pe Onlinesport. ro de la ora 22:00. Miercuri seara, in prima semifinala, Brazilia a invins Uruguay, cu 2-1, meciul fiind de asemenea LIVE pe Onlinesport. ro.

Cupa Confederatiilor: Razbunare pentru Maracanazo. Brazilia s-a calificat in finala, dupa 2-1 cu Uruguay

Brazilia si-a invins demonii. S-a calificat in ultimul act de la Cupa Confederatiilor, dupa ce a invins la limita pe Uruguay, golul decisiv fiind marcat cu patru minute inainte de final. La 0-0, celestii au ratat un penalty, prin Forlan.

Cupa Confederatiilor: Spania si Brazilia se vor confrunta in finala de pe Maracana.

Reprezentativa Spaniei s-a calificat in finala Cupei Confederatiilor dupa ce a trecut de nationala Italiei, potrivit Mediafax. Brazilia a trecut si ea de Uruguay si va evolua impotriva Spaniei. Meciul dintre Spania si Italia a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a fi transat, scorul fiind, la finalul celor 90 de minute de joc si a prelungirilor, 0-0. La loviturile de departajare pentru Spania au inscris Xavi, Iniesta, Pique, Ramos, Mata, Busquets si Navas. Pentru Italia au .

VIDEO Cupa Confederatiilor: Spania invinge Italia doar la penalty-uri si merge in finala. Adversarul din ultimul act e Brazilia

Spania si Italia au avut nevoie de lovituri de departajare pentru a decide cine merge mai departe in finala cu Brazilia. Dupa 120 de minute de joc, scorul era egal, 0-0, intr-un meci in care squadra azzurra a aratat bine, iar Furia Roja a ratat cateva ocazii mari prin fundasul Pique.

Cupa Confederatiilor, semifinale: Greu cu Furia Roja. Italia vrea revansa pentru Euro 2012, dar Spania e in forma

Italia vrea sa se razbune pentru esecul, 0-4, din finala lui Euro 2012, dar Spania a defilat in actualul turneu. in plus, defensiva macaronarilor este foarte perisabila. A doua semifinala de la Cupa Confederatiilor se joaca astazi, de la ora 22.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )