Libnet.ro
UNICEF

06:00

LIVE Halep - Sevastova in optimi la Doha (dupa 16:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Halep - Sevastova in optimi la Doha (dupa 16:00)

Simona Halep disputa, joi, al doilea sau meci in turneul de la Doha si porneste cu prima sansa in fata letonei Anastasia Sevastova. continuă pe Online Sport

LIVE Halep - Sevastova in optimi la Doha

Simona Halep disputa, joi, al doilea sau meci in turneul de la Doha si porneste cu prima sansa in fata letonei Anastasia Sevastova.

Halep ajunge in sferturi la Doha. Vorbele lui Pavel au ajutat-o intr-un moment dificil: Joci foarte bine, esti pe felie!

Simona Halep s-a calificat, joi, in sferturile de finala la Doha dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata letonei Anastasija Sevastova, scor 6-4, 6-3.

LIVE Halep debuteaza la Doha cu Makarova (miercuri, dupa 15:00)

Simona Halep revine in circuit dupa finala disputata la Australian Open si disputa, miercuri, primul ei meci la Doha in echipamentul noului sau sponsor tehnic, Nike.

LIVE Halep - Makarova in turul 2 la Doha. Debut in echipamentul Nike!

Simona Halep revine in circuit dupa finala disputata la Australian Open si disputa, miercuri, primul ei meci la Doha in echipamentul noului sau sponsor tehnic, Nike.

Asa am trait Halep - Makarova in turul 2 la Doha. Debut in echipamentul Nike!

Simona Halep a revenit in circuit dupa finala disputata la Australian Open si disputa, miercuri, primul ei meci la Doha in echipamentul noului sau sponsor tehnic, Nike.

LIVE Niculescu - Sharapova in primul tur la Doha (dupa 17:00)

Monica Niculescu are o misiune infernala, luni, in primul tur la Doha, unde o va intalni pe fosta lidera mondiala Maria Sharapova, beneficiara unui wild card.

LIVESCORE Sorana Cirstea vs Elise Mertens (dupa ora 16:00)

Aflata pe locul 38 mondial, Sorana Cirstea va avea o misiune dificila in runda a doua a turneului de la Doha, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe belgianca Elise Mertens 20 WTA si cap de serie numarul 15), semifinalista la primul turneu de Grand Slam al anului. Partida va incepe dupa ora 16:00 si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2 si Livescore pe HotNews. ro.

Niculescu o invinge pe Sharapova la Doha dupa o revenire fabuloasa

Victorie uriasa obtinuta de Monica Niculescu in primul tur la Doha in fata rusoaicei Maria Sharapova, jucatoare care pornea ca mare favorita. Asa am trait Niculescu - Sharapova in primul tur la Doha.

HALEP - SEVASTOVA LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO

SIMONA HALEP - ANASTASIJA SEVASTOVA LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO. Simona Halep o infrunta azi la Doha pe Anastasija Sevastova din Letoniain optimi la Qatar Open. Partida.

LIVESCORE Sorana Cirstea vs Elise Mertens 7-5, 0-0

Aflata pe locul 38 mondial, Sorana Cirstea va avea o misiune dificila in runda a doua a competitiei de la Doha, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe belgianca Elise Mertens 20 WTA si cap de serie numarul 15), semifinalista la primul turneu de Grand Slam al anului. Partida va incepe dupa ora 16:00 si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2 si Livescore pe HotNews. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )