Libnet.ro
UNICEF

18:15

LIVE, ora 11.00, dezbatere Historia: NATO - Rusia, confruntarea pentru Marea Neagra

Adevărul Adevărul,
LIVE, ora 11.00, dezbatere Historia: NATO - Rusia, confruntarea pentru Marea Neagra

Scutul antiracheta NATO de la Deveselu a devenit operational si a provocat reactii furibunde la Moscova. Recent, Rusia a anuntat ca va infiinta trei noi divizii pentru a contracara extinderea planificata a NATO in Flancul Estic. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 11.00. Tu nu citesti poezie? Cel mai important festival de poezie din tara incepe la Bucuresti

La Adevarul Live, de la ora 11. 00, vorbim cu Cosmin Perta, coordonatorul celei de-a VII-a editie a Festivalului International de Poezie Bucuresti FIPB), care va avea loc intre 18-22 mai in Capitala, despre evenimentul care aduna, anul acesta, peste 100 de poeti din peste 20 de tari.

Adevarul Live: Nicusor Dan, despre strategia sa pentru castigarea Primariei Generale: Nu am avut nicio discutie cu PSD. Am avut doua discutii cu PNL

Candidatul USB pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, vorbeste, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre strategia pe care o va folosi in campania electorala pentru a castiga Primaria Generala, contracandidatii sai si atacurile venite, in ultima vreme, din partea PNL.

Edward Aninaru, copilul din Berceni devenit fotograful roman de la Hollywood, vine la Adevarul Live, de la ora 15.00

Edward Aninaru, supranumit fotograful de vedete sau fotograful roman de la Hollywood, va fi prezent in studioul Adevarul Live, de la ora 15. 00, pentru a ne impartasi detalii din culisele unor sedinte foto, impresii despre celebritatile pe care le-a fotografiat, dar si despre a vorbi despre cursurile de fotografie nud pe care le va tine in Romania.

Adevarul Live, ora 12:00: Omu Gnom si revolta fata de sistem prin muzica

Interviu Omu Gnom. Raperul Omu Gnom vine la Adevarul Live pentru a da detalii despre noul lui album, Criminal Liric in serie Vol. 1, pentru a-si expune parerea despre societatea romaneasca, dar si pentru a examina rapul din Romania la ora actuala.

Adevarul LIVE, ora 16.00:Anuntul unei crize sistemice globale? Cand? Cum?

Asistam acum la un episod extrem de important in ceea ce este reechilibrarea, redimensionarea si chiar reconfigurarea geografica a pietelor de putere, cu un avantaj notabil pentru alianta SUA-UE care face din spatiul euro-atlantic cea mai importanta forta motrice a dezvoltarii mondiale.

Cand actorul-dansator devine regizor. Stefan Lupu, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Stefan Lupu este unul dintre actorii tinerei generatii care a facut trecerea de la actorie la regie cu succes. Spectacolele sale se joaca pe scene importante din tara, iar premiile nu au intarziat sa apara. Stefan Lupu este invitat in studioul Adevarul Live, de la ora 14.

ANM: Averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului si conditii de grindina, pana vineri, la ora 21.00

Meteorologi au emis o atentionare de instabilitate atmosferica accentuata, valabila pentru toata tara, de joi, de la ora 18. 00, pana vineri, la ora 21. Potrivit Administratiei Nationale de.

EXCLUSIV Viata lui Raed Arafat, din Palestina in Romania, un documentar in premiera la Adevarul Live, de la ora 14.00

In premiera in Romania, jurnalistii Adevarul vor prezenta un documentar cu marturii exclusive despre viata lui Raed Arafat, cunoscutul medic si cel care a pus bazele Serviciului Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare SMURD) din Romania.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )