Libnet.ro
UNICEF

07:30

LIVE, ora 11.00, dezbatere Historia: Uniune vs. Secesiune

Adevărul Adevărul,
LIVE, ora 11.00, dezbatere Historia: Uniune vs. Secesiune

Ce au in comun toti acesti oameni: Dean Thompson, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, Marek Szczygie322;, ambasador al Poloniei la Bucuresti, Mihai Razvan Ungureanu, director SIE, Nicolae-Ionel Ciuca, Sef al Statului Major al Armatei Romane, Dan Mihalache, consilier prezidential, Sorin Ducaru, Dan Dungaciu, Adrian Cioroianu, Theodor Paleologu, Calin Hentea? Toti vor sustine prelegeri la Festivalul de Film Istoric de la Rasnov. continuă pe Adevărul

Cum ne protejam pielea pe timpul verii? Dr. Oprea Gilia, medic specialist dermatologie, discuta online cu cititorii, miercuri de la ora 11.00

Care sunt cele mai frecvente probleme ale pielii in timpul verii? Cum ne protejam si care sunt semnalele de alarma la care trebuie sa fim atenti? Dr. Oprea Gilia, medic specialist dermatologie, discuta online cu cititorii, miercuri de la ora 11.

Adevarul Live, ora 11.00. Alina Gorghiu, despre scandalul iscat in jurul noului Cod Fiscal si sansele lui Ponta de a mai ramane in Guvern

Copresedintele PNL Alina Gorghiu vorbeste astazi, la Adevarul Live de la ora 11. 00, despre conflictul iscat in jurul noului Cod Fiscal, trimis vineri spre reexaminare in Parlament, despre ofensiva liberalilor in acest scandal, dar si despre sansele premierului Victor Ponta de a ramane la Palatul Victoria pana la alegerile din 2016.

Adevarul Live, ora 11.00: Sentinta in procesul lui Visinescu! Ce urmeaza?

Primul comandant de penitenciar din perioada comunista, Alexandru Visinescu, si-ar putea afla sentinta, vineri, la finalul unui proces anevoios si, paradoxal, foarte controversat. Se cuvine sa ne intrebam: ce urmeaza? Despre primul proces al unui tortionar comunist, proces deopotriva mediatic si juridic, vorbesc, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, istoricul Cosmin Budeanca, directorul general al IICCMER, si istoricul Constantin Vasilescu.

Adevarul Live, ora 12.00: Cine ii ia locul lui Ponta in PSD?

Consultantul politic Costin Ciobanu vine miercuri, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, pentru a discuta despre culisele bataliei interne din PSD. Va pierde Victor Ponta controlul asupra partidului in favoarea lui Liviu Dragnea?.

Adevarul Live, ora 12.00. Cum se va transa razboiul dintre Palate pe tema Codului Fiscal

Premierul Victor Ponta va anunta astazi care este solutia gasita ieri de coalitia de guvernare, in scandalul pe tema Codului Fiscal, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a retrimis proiectul spre reexaminare in Parlament. Analistul politic Adrian Zabava vorbeste, la Adevarul Live de la ora 12. 00, despre scenariile din jurul acestui conflict.

Ce sanse la o viata normala mai au victimele violului. Psihologul Diana Ioanes si expertul Dan Popescu, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Campania Adevarul, Dreptate pentru fata violata din Vaslui, continua cu o emisiune pe tema sanselor de recuperare a victimelor violului. in acest context, ii vom avea invitati in platoul Adevarul Live, de la ora 14. 00, pe Diana Ioanes, psiholog scolar, si pe Dan Popescu, psihoterapeut expert in lucrul cu persoane vulnerabile si femei abuzate.

INHGA: Cod galben de inundatii pe rauri mici bazinul superior al Bistritei, pana vineri la ora 18.00

Hidrologii au emis vineri o atentionare cod galben de inundatii pe rauri mici din bazinul superior al raului Bistrita, in judetul Suceava. Atentionarea este valabila pana la ora 18. Potrivit Institutului.

ANM: Cod galben de canicula pentru 29 de judete si Capitala, de miercuri de la ora 12.00 pana joi (VIDEO)

Meteorologii au emis marti o atentionare cod galben de canicula valabila pentru 29 de judete din vestul, sudul si estul tarii, care intra in vigoare pe 22 iulie, la ora 12. 00 si este valabila pana pe 23.

Extremism, antisemitism, nationalism - pericolele contemporane ale Europei- masa rotunda la Adevarul-live vineri, 24 iulie

New Strategy Center, impreuna cu Institutului National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel, organizeaza vineri, 24 iulie, incepand cu ora 11. 00, masa rotunda Extremism, antisemitism, nationalism - pericolele contemporane ale Europei. Parteneri media al evenimentul vor fi revista Foreign Policy Romania si Adevarul Holding.

Adevarul Live: Argumente pro si contra privind noul Cod Fiscal

Jurnalistii Dan Marinescu si Adina Vlad dezbat la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, argumentele pro si contra privind promulgarea Codului Fiscal, asa cum au fost ele prezentate de reprezentantii Guvernului, pe de-o parte, si de cei ai Presedintiei, pe de alta parte.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )