Libnet.ro
UNICEF

07:00

LIVE Romania - Cehia in optimile Campionatului Mondial

Online Sport Online Sport,
LIVE Romania - Cehia in optimile Campionatului Mondial

Calificata de pe primul loc in optimile de finala ale Campionatului Mondial, Romania va intalni Cehia luni seara de la ora 18:30. Meciul va fi live text in aceasta pagina. Click aici pentru live video. continuă pe Online Sport

Asa am trait Romania - Cehia in optimile Campionatului Mondial

Calificata de pe primul loc in optimile de finala ale Campionatului Mondial, Romania a intalnit Cehia luni seara de la ora 18:30. Meciul a fost live text in aceasta pagina. Click aici pentru live video.

LIVE Romania - Cehia in optimile Campionatului Mondial (luni, 18:30)

Calificata de pe primul loc in optimile de finala ale Campionatului Mondial, Romania va intalni Cehia luni seara de la ora 18:30. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

PREZENTARE Cine este Cehia, adversara Romaniei din optimile Campionatului Mondial de handbal feminin

Romania si Cehia se vor duela luni, in optimile de finala ale Campionatului Mondial de handbal feminin din Germania. Tricolorele au incheiat pe primul loc in Grupa A, astfel ca nu vor avea parte de un adversar dificil in prima faza eliminatorie a competitiei. Cehia se afla abia la a sasea prezenta la un turneu final mondial, dupa divizarea Cehoslovaciei, cel mai bun rezultat fiind locul 13 la editiile din 1997 si 1999).

CM Handbal (f): Meciul Romania vs Cehia se va disputa luni, de la ora 18.30/ Programul complet al optimilor

Nationala de handbal feminin a Romaniei va disputa partida cu Cehia, din optimile Campionatului Mondial din Germania, luni, de la ora 18. 30, la Leipzig, a anuntat forul international de profil, care a publicat programul tuturor celor opt partide din aceasta faza eliminatorie a competitiei.

Romania a invins Angola, mentinandu-se, astfel, lider in grupa A a Campionatului Mondial de handbal feminin

Nationala de handbal feminin a Romaniei a invins joi, la Trier, reprezentativa Angolei, cu scorul de 27-24 14-14), in penultima partida din grupa A a Campionatului Mondial, si ramane lider, cu 8 puncte, scrie News. ro. Tricolorele sunt calificate in optimile de finala inca din etapa trecuta.

Romancele au facut un meci senzational contra Spaniei si s-au calificat in optimile de finala ale Campionatului Mondial de Handbal

Nationala feminina de handbal a Romaniei s-a calificat matematic in optimile de finala ale Campionatului Mondial din Germania, dupa ce a invins Spania cu scorul de 19-17 9-7), informeaza.

LIVE Romania - Angola (19:00)

Dupa trei victorii la rand si asigurarea calificarii in optimile de finala, Romania intalneste joi seara Angola live text de la ora 19:00 la Campionatul Mondial din Germania. Click aici pentru video legal.

LIVE Romania - Angola

Dupa trei victorii la rand si asigurarea calificarii in optimile de finala, Romania intalneste joi seara Angola live text de la ora 19:00 la Campionatul Mondial din Germania. Click aici pentru video legal.

LIVE Romania - Franta

Romania incheie Grupa A la Campionatul Mondial de handbal feminin impotriva Frantei dupa patru victorii la rand. O vom obtine si pe a cincea? Click aici pentru live video legal.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )