Libnet.ro
UNICEF

14:15

PREZENTARE Cine este Cehia, adversara Romaniei din optimile Campionatului Mondial de handbal feminin

Hotnews Hotnews,
 PREZENTARE Cine este Cehia, adversara Romaniei din optimile Campionatului Mondial de handbal feminin

Romania si Cehia se vor duela luni, in optimile de finala ale Campionatului Mondial de handbal feminin din Germania. Tricolorele au incheiat pe primul loc in Grupa A, astfel ca nu vor avea parte de un adversar dificil in prima faza eliminatorie a competitiei. Cehia se afla abia la a sasea prezenta la un turneu final mondial, dupa divizarea Cehoslovaciei, cel mai bun rezultat fiind locul 13 la editiile din 1997 si 1999). continuă pe Hotnews

Cine este OMUL din spatele lui Liviu DRAGNEA: Au aparut DOVEZI CLARE ca el este cel care CONDUCE

Desi este presedinte al Camerei Deputatilor, aceasta functie se pare ca nu este tocmai pe placul lui Liviu Dragnea. Asta pentru ca de cand este al treilea om in stat, social-democratul a ales de.

Stela Popescu si-a ales inlocuitoarea dinainte sa moara. Cutremurator! Cine este aceasta

Ana Maria este, daca vrei, partial partenera domnului Arsinel inca dinainte ca Stela sa nu mai fie. Ana avea momente cu Alexandru Arsinel pe scena. Unul dintre aceste momente se desfasoara.

Cine este barbatul care i-a cucerit inima Elenei Basescu

La un an de la divort, Elena Basescu pare sa-si fi gasit linistea in bratele unui tanar. Cel care i-a cucerit inima este un tanar pe nume Catalina Tomata. Acesta este patronul unui.

SCENE SOC in Romania! Cine este celebrul POLITICIAN PSD-ist, SNOPIT in BATAIE! A fost ATACAT in timp ce se indrepta spre CASA (VIDEO)

Scene socante in judetul Tulcea. Un politician social-democrat a fost rupt in bataie in plina strada. Viceprimarul din Babadag, Iordan Nastase a fost batut cu parul de un vecin beat si a avut ne.

Cine este Morawiecki, nou premier polonez: Un moderat din tabara PiS ce a renuntat la slujba de bancher pentru ca vrea sa schimbe Polonia

Mateusz Morawiecki, noul premier polonez ce o va inlocui pe Beata Szydlo nici macar nu era membru al partidului de la guvernare PiS in martie anul trecut, scrie Financial Times. Un an si jumatate mai tarziu, el este pe cale sa conduca executivul tarii. De mentionat ca, in ciuda acestei schimbari, analistii considera ca politica poloneza va continua sa fie dominata de Jaroslaw Kaczynsky, fondatorul PiS.

Cine este cumparatorul misterios al tabloului Salvator Mundi, in valoare de 450 de milioane de dolari, al lui Leonardo da Vinci

Printul saudit, Bader bin Abdullah bin Mohammed bin Farhan al-Saud, nu este o celebritate si nici nu are o istorie ca un mare colectionar de arta, dar este misteriosul cumparator al tabloului lui Leonardo da Vinci, in valoare de 450 de milioane de dolari, potrivit unor documente investigate de New York Times.

CAZ ULUITOR iN ROMANIA! Cine este BUGETARUL care S-A iNGRAMADIT PRINTRE SARMANI, sa ia SARMALE oferite de BISERICA. Nici macar N-A STAT LA COADA (VIDEO)

Primaria din Braila si Biserica Sfantul Nicolae au oferit, ca in fiecare an, peste 2. 000 de portii de sarmale enoriasilor, cu ocazia sarbatoririi patronului spiritual al judetului.

Cum arata si cine este cea mai BOGATA femeie din Romania

A absolvit cursurile Facultatii de Drept si a inceput sa lucreze la 22 de ani. Averea ei ajunge la aproape 450 de milioane de euro, potrivit estimarilor Forbes din urma cu cativa ani. Cea mai.

O fetita de 6 ani, este cea mai frumoasa din lume. Are peste 520.000 de urmaritori pe Instagram (FOTO)

O fetita in varsta de sase ani a devenit vedeta si pe internet dupa ce a aparut deja in mai multe reclame, in Rusia. Micuta este considerata de internauti cea mai.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )