Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE Romania vrea autostrazi - 15 minute de protest sieu

Hotnews Hotnews,
 LIVE Romania vrea autostrazi - 15 minute de protest sieu

De la ora 15. 00, la cativa kilometri de Suceava urmeaza sa fie inaugurat simbolic primul si singurul metru de autostrada din Moldova, construit de antreprenorul Stefan Mandachi. La initiativa lui, de la aceeasi ora are loc un protest de 15 minute, la care au anuntat ca vor participa mii de romani si zeci de firme din toata tara. continuă pe Hotnews

VIDEO Romania vrea autostrazi - 15 minute de protest sieu / Suceaveanul care a inaugurat primul metru de autostrada: Avem o sansa unica sa restartam Romania

In prezenta a peste o mie de persoane, la cativa kilometri de Suceava a fost inaugurat astazi, simbolic, primul si singurul metru de autostrada din Moldova, construit de antreprenorul Stefan Mandachi. Eu n-am trait niciodata un asemenea moment de solidaritate. Avem o sansa unica sa restartam Romania, li s-a adresat Mandachi oamenilor. Eu vreau autostrada, eu vreau o Romanie unita, a strigat suceveanul, raspunsul multimii fiind: Si eu. Mii de oameni din toata tara s-au alaturat initiativei, iar de la ora 15. 00 au oprit lucrul pret de 15 minute. Au fost proteste pentru construirea de autostrazi in Capitala, in Piata Universitatii si Piata Victoriei, la Iasi, Sibiu sau Cluj.

sieu Romania vrea autostrazi - Cine sustine sfertul de ora de protest de pe 15 martie - De la companii si primarii, pana la cofetarii si mercerii

Campania Romania vrea autostrazi, care indeamna la 15 minute de greva generala pe 15 martie a crescut de la zi la zi si acum cuprinde companii, primari, oameni de afaceri, scoli, asociatii, sindicate, magazine si ONG-uri. Reamintim ca ideea ii apartine antreprenorului Stefan Mandachi, suceveanul care a construit in mod simbolic primul si singurul) metru de autostrada in Moldova. Foarte multi vor opri lucrul timp de 15 minute, in alte cazuri oamenii vor purta banderole, iar unele companii explica in mesaje cum lipsa de autostrazi le afecteaza business-ul.

sieu HARTA INTERACTIVA Romania Vrea Autostrazi: Unde sunt proteste

Companii, primari, oameni de afaceri, scoli, asociatii, sindicate, magazine si ONG-uri au anuntat ca se vor alatura campaniei Romania vrea autostrazi care indeamna la 15 minute de greva generala pe 15 martie, la ora 15. Miscarea de protest a luat amploare dupa ce un antreprenor sucevean - Stefan Mandachi - prezenta, pe 4 martie 2019), primul metru de autostrada din Moldova.

sieu HARTA INTERACTIVA Romania Vrea Autostrazi: Unde au fost proteste

Companii, primari, oameni de afaceri, scoli, asociatii, sindicate, magazine si ONG-uri au anuntat ca se vor alatura campaniei Romania vrea autostrazi care indeamna la 15 minute de greva generala pe 15 martie, la ora 15. Miscarea de protest a luat amploare dupa ce un antreprenor sucevean - Stefan Mandachi - prezenta, pe 4 martie 2019), primul metru de autostrada din Moldova.

sieu Camera de Comert si Industrie a Romaniei se alatura campaniei Romania vrea autostrazi

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) se alatura campaniei Romania vrea autostrazi, initiat de omul de afaceri Stefan Mandachi, cel care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova, pentru care a cheltuit 4. 500 de euro si care va fi inaugurat in timpul protestului national de 15 minut, se arata intr-un comunicat de presa al organizatiei.

Protest Romania vrea autostrazi, initiat de omul de afaceri Stefan Mandachi: 17 firme isi intrerup activitatea la ora 15.00

Protestul Romania vrea autostrazi, pe care omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi l-a initiat la inceputul lunii martie, a adunat zeci de adepti din intreaga tara, nu doar din Moldova. Firme din toate domeniile, care au mii de angajati, au anuntat ca vineri, 15 martie, la ora 15. 00, pentru 15 minute intrerup activitatea. Din judetul Calarasi, 17 firme se alatura protestului.

SiEI Reprezentanta Comisiei Europene in Romania vrea autostrazi. A luat o pauza de 15 minute la 15.00

Si Reprezentanta Comisiei Europene in Romania s-a alaturat campaniei Romania vrea autostrazi si a luat o pauza de un sfert de ora, incepand cu ora 15. in perioada 2014-2020, 6. 3 miliarde de.

A inceput protestul Romania vrea autostrazi

Zeci de firme, primarii, echipe sportive, personalitati, sindicate, dar si persoane fizice au anuntat ca se vor alatura protestului Romania vrea autostrazi si intrerup activitatea, astazi, timp de 15 minute, de la ora 15.

Delia se alatura protestului Romania vrea autostrazi. Mesajul artistei FOTO

Cantareata Delia 37 de ani) se alatura campaniei Romania vrea autostrazi, care indeamna la 15 minute de greva generala pe 15 martie.

DRAGNEA, DESPRE PROTESTUL ROMANIA VREA AUTOSTRAZI: Ei fac circ, noi facem autostrazi, ei tipa, noi dezvoltam Romania

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca, in timp ce unii fac circ si sustin protestul Romania vrea autostrazi, a inceput lucrul la primii kilometri reali de autostrada.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )