Libnet.ro
UNICEF

09:45

sieu Camera de Comert si Industrie a Romaniei se alatura campaniei Romania vrea autostrazi

Hotnews Hotnews,
 sieu Camera de Comert si Industrie a Romaniei se alatura campaniei Romania vrea autostrazi

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) se alatura campaniei Romania vrea autostrazi, initiat de omul de afaceri Stefan Mandachi, cel care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova, pentru care a cheltuit 4. 500 de euro si care va fi inaugurat in timpul protestului national de 15 minut, se arata intr-un comunicat de presa al organizatiei. continuă pe Hotnews

sieu Paralela 45 se alatura campaniei despre constructia de autostrazi in Romania

Paralela 45 se alatura campaniei Romania are nevoie de autostrazi si isi intrerupe activitatea pentru 15 minute pe 15 martie la ora 15:00, conform unui comunicat de presa. Turoperatorul sustine constructia de autostrazi in Romania ca o necesitate pentru dezvoltarea economica a tarii si o prioritate pentru cresterea turismului.

CCIR se alatura protestului sieu siCCIR

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) se alatura campaniei Romania vrea autostrazi, initiat de omul de afaceri Stefan Mandachi, cel care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova, pentru care a cheltuit 4. 500 de euro si care va fi inaugurat in timpul protestului national de 15 minute.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )