Libnet.ro
UNICEF

21:15

LIVE Simona Halep cu Garbine Muguruza in finala de la Cincinnati (21:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep cu Garbine Muguruza in finala de la Cincinnati (21:00)

Urmariti in aceasta pagina live text finala turneului WTA de la Cincinnati, in care Simona Halep o intalneste pe Garbine Muguruza din Spania. In eventualitatea unui succes Halep va urca pe primul loc in clasamentul mondial. continuă pe Online Sport

WTA Cincinnati, finala: Simona Halep vs Garbine Muguruza se va disputa de la ora 21:00

Finala turneului WTA de la Cincinnati se va disputa de la ora 21:00, Simona Halep cap de serie numarul doi) urmand sa o intalneasca pe Garbine Muguruza locul sase WTA). Meciul va incepe la ora 21:00, fiind in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Simona Halep cu Garbine Muguruza in finala de la Cincinnati

Urmariti in aceasta pagina live text finala turneului WTA de la Cincinnati, in care Simona Halep o intalneste pe Garbine Muguruza din Spania. In eventualitatea unui succes Halep va urca pe primul loc in clasamentul mondial.

LIVETEXT Simona Halep - Garbine Muguruza, meciul care o poate duce pe romanca pe locul unu mondial

Simona Halep o intalneste pe Garbine Muguruza in aceasta seara in finala turneului de la Cincinnati. Cu o victorie, romanca va urca pe prima pozitie WTA.

LIVE Text Simona Halep vs Garbine Muguruza (de la ora 21:00)

Simona Halep cap de serie numarul doi) se afla la a treia tentativa in acest an de a deveni numarul unu in lume - si de aceasta data jucatoarea noastra gasindu-se la o singura victorie distanta de acest deziderat. In cale ii va sta Garbine Muguruza, 6 WTA, sportiva care se afla intr-o forma excelenta a castigat ultima editie a Wimbledon-ului). Finala turneului WTA de la Cincinnati este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 21:00.

Asa am trait Simona Halep cu Garbine Muguruza in finala de la Cincinnati

Am transmis in aceasta pagina live text finala turneului WTA de la Cincinnati, in care Simona Halep a intalnit-o pe Garbine Muguruza din Spania. In eventualitatea unui succes Halep ar fi urcat pe primul loc in clasamentul mondial.

LIVE Text Simona Halep vs Garbine Muguruza 1-6, 0-3

Simona Halep cap de serie numarul doi) se afla la a treia tentativa in acest an de a deveni numarul unu in lume - si de aceasta data jucatoarea noastra gasindu-se la o singura victorie distanta de acest deziderat. In cale ii va sta Garbine Muguruza, 6 WTA, sportiva care se afla intr-o forma excelenta a castigat ultima editie a Wimbledon-ului). Finala turneului WTA de la Cincinnati este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, nimicita de Garbine Muguruza in finala de la Cincinnati! Romanca a luat un singur joc

Simona Halep a fost invinsa de Garbine Muguruza in finala turneului de la Cincinnati, 6-1, 6-0 pentru jucatoarea din Spania. Halep a jucat incredibil de slab si a ratat din nou sansa de a urca pe locul unu WTA.

WTA Cincinnati, finala: Simona Halep vs Garbine Muguruza 1-6, 0-6/ Locul unu mondial - Vis interzis

Obsesia numarului unu mondial pare sa o copleseasca pe Simona. De fiecare data cand a ajuns la o aruncatura de bat de prima pozitie o singura victorie distanta), Halep a jucat cu frica, la siguranta, lasandu-le pe adversare sa isi etaleze jocul ofensiv. Muguruza si-a urmarit planul tactic, a primit nenumarate cadouri din partea adversarei, iar rezultatul final a venit firesc: 6-1, 6-0 pentru iberica, dupa doar 56 de minute de joc. Garbine a castigat turneul Premier 5 de la Cincinnati, iar acum US Open-ul deja bate la usa: va debuta pe 28 august. Se actualizeaza.

VIDEO WTA Cincinnati, finala: Simona Halep vs Garbine Muguruza 1-6, 0-6/ Locul unu mondial - Vis interzis

Obsesia numarului unu mondial pare sa o copleseasca pe Simona. De fiecare data cand a ajuns la o aruncatura de bat de prima pozitie o singura victorie distanta), Halep a jucat cu frica, la siguranta, lasandu-le pe adversare sa isi etaleze jocul ofensiv. Muguruza si-a urmarit planul tactic, a primit nenumarate cadouri din partea adversarei, iar rezultatul final a venit firesc: 6-1, 6-0 pentru iberica, dupa doar 56 de minute de joc. Garbine a castigat turneul Premier 5 de la Cincinnati, iar acum US Open-ul deja bate la usa: va debuta pe 28 august.

LIVE Simona Halep cu Anastasia Sevastova in optimi la Cincinnati

Simona Halep o intalneste pe Anastasia Sevastova in optimile de la Cincinnati, joi de la ora 18:00, intr-o partida care va fi live text in aceasta pagina.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )