Libnet.ro
UNICEF

06:30

WTA Cincinnati, finala: Simona Halep vs Garbine Muguruza se va disputa de la ora 21:00

Hotnews Hotnews,
 WTA Cincinnati, finala: Simona Halep vs Garbine Muguruza se va disputa de la ora 21:00

Finala turneului WTA de la Cincinnati se va disputa de la ora 21:00, Simona Halep cap de serie numarul doi) urmand sa o intalneasca pe Garbine Muguruza locul sase WTA). Meciul va incepe la ora 21:00, fiind in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

WTA Cincinnati, finala: Simona Halep vs Garbine Muguruza 1-6, 0-6/ Locul unu mondial - Vis interzis

Obsesia numarului unu mondial pare sa o copleseasca pe Simona. De fiecare data cand a ajuns la o aruncatura de bat de prima pozitie o singura victorie distanta), Halep a jucat cu frica, la siguranta, lasandu-le pe adversare sa isi etaleze jocul ofensiv. Muguruza si-a urmarit planul tactic, a primit nenumarate cadouri din partea adversarei, iar rezultatul final a venit firesc: 6-1, 6-0 pentru iberica, dupa doar 56 de minute de joc. Garbine a castigat turneul Premier 5 de la Cincinnati, iar acum US Open-ul deja bate la usa: va debuta pe 28 august. Se actualizeaza.

VIDEO WTA Cincinnati, finala: Simona Halep vs Garbine Muguruza 1-6, 0-6/ Locul unu mondial - Vis interzis

Obsesia numarului unu mondial pare sa o copleseasca pe Simona. De fiecare data cand a ajuns la o aruncatura de bat de prima pozitie o singura victorie distanta), Halep a jucat cu frica, la siguranta, lasandu-le pe adversare sa isi etaleze jocul ofensiv. Muguruza si-a urmarit planul tactic, a primit nenumarate cadouri din partea adversarei, iar rezultatul final a venit firesc: 6-1, 6-0 pentru iberica, dupa doar 56 de minute de joc. Garbine a castigat turneul Premier 5 de la Cincinnati, iar acum US Open-ul deja bate la usa: va debuta pe 28 august.

WTA Cincinnati, semifinale: Simona Halep vs Sloane Stephens se va disputa sambata, dupa ora 23:00

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua, sambata, nu inainte de ora 23. 00, cu americanca Sloane Stephens, locul 151 WTA, beneficiara a unui wild card, in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

LIVETEXT Simona Halep - Garbine Muguruza, meciul care o poate duce pe romanca pe locul unu mondial

Simona Halep o intalneste pe Garbine Muguruza in aceasta seara in finala turneului de la Cincinnati. Cu o victorie, romanca va urca pe prima pozitie WTA.

LIVE Text Simona Halep vs Garbine Muguruza (de la ora 21:00)

Simona Halep cap de serie numarul doi) se afla la a treia tentativa in acest an de a deveni numarul unu in lume - si de aceasta data jucatoarea noastra gasindu-se la o singura victorie distanta de acest deziderat. In cale ii va sta Garbine Muguruza, 6 WTA, sportiva care se afla intr-o forma excelenta a castigat ultima editie a Wimbledon-ului). Finala turneului WTA de la Cincinnati este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 21:00.

LIVE Text Simona Halep vs Garbine Muguruza 1-6, 0-3

Simona Halep cap de serie numarul doi) se afla la a treia tentativa in acest an de a deveni numarul unu in lume - si de aceasta data jucatoarea noastra gasindu-se la o singura victorie distanta de acest deziderat. In cale ii va sta Garbine Muguruza, 6 WTA, sportiva care se afla intr-o forma excelenta a castigat ultima editie a Wimbledon-ului). Finala turneului WTA de la Cincinnati este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, nimicita de Garbine Muguruza in finala de la Cincinnati! Romanca a luat un singur joc

Simona Halep a fost invinsa de Garbine Muguruza in finala turneului de la Cincinnati, 6-1, 6-0 pentru jucatoarea din Spania. Halep a jucat incredibil de slab si a ratat din nou sansa de a urca pe locul unu WTA.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Anastasija Sevastova se va disputa joi, de la ora 18.00

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni, joi, de la ora 18. 00, pe letona Anastasija Sevastova, locul 16 WTA si cap de serie 15, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Meciul va avea loc pe Grandstand, fiind primul al zilei de pe aceasta arena. Confruntarea dintre cele doua jucatoare va fi transmisa in direct de Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Johanna Konta se va disputa in noaptea de vineri spre sambata

Pentru un loc in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, Simona Halep, favorita numarul doi, va avea o misiune dificila, urmand sa o infrunte pe britanica Johanna Konta, cap de serie numarul sapte. Partida se va desfasura pe Terenul Central si nu va incepe mai devreme de ora 02. 00 ora Romaniei).

Asa am trait Simona Halep cu Garbine Muguruza in finala de la Cincinnati

Am transmis in aceasta pagina live text finala turneului WTA de la Cincinnati, in care Simona Halep a intalnit-o pe Garbine Muguruza din Spania. In eventualitatea unui succes Halep ar fi urcat pe primul loc in clasamentul mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )