Libnet.ro
UNICEF

07:45

LIVE Simona Halep - Krystina Pliskova la Indian Wells

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep - Krystina Pliskova la Indian Wells

Urmariti live text in aceasta pagina primul meci pe care Simona Halep il sustine la editia din acest an a turneului de la Indian Wells. continuă pe Online Sport

Simona Halep, victorie in doua seturi cu Kristyna Pliskova la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Indian Wells dupa o victorie fara emotii obtinuta in fata cehoaicei Kristyna Pliskova, locul 77 mondial, scor 6-4, 6-4.

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO INDIAN WELLS Simona si-a aflat adversara din turul al doilea al turneului WTA de la Indian Wells. Este vorba de Kristyna Pliskova Cehia, 25 de ani,.

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS Campiona in California in 2015, Simona Halep va debuta in vineri noapte, de la ora 01:00, la editia din acest an a turneului de la Indian.

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT la Indian Wells. Meci complicat pentru Simona

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Perechea romana Irina Begu/Simona Halep a fost invinsa de cuplul Nicole Melichar SUA)/Kveta Peschke Cehia) cu 6-3, 1-6, 10-3, joi, in prima.

LIVE Text Simona Halep vs Kristyna Pliskova 0-1

Vacanta a luat sfarsit pentru Simona Halep, liderul mondial intalnind-o in turul al doilea de la Indian Wells pe Kristyna Pliskova Cehia - 77 WTA). Cele doua s-au mai duelat o singura data, iar castig de cauza a avut Simona: 6-1, 6-2, la Madrid, anul trecut. Partida este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO Indian Wells: Simona Halep, in turul trei al competitiei (6-4, 6-4 impotriva Kristynei Pliskova)

Simona Halep si-a respectat statutul de mare favorita si a castigat in doua seturi, scor 6-4, 6-4, partida de debut de la Indian Wells n. r din turul al doilea). Kristyna Pliskova sora Karolinei) a incercat sa-si impuna stilul de joc bazat pe forta, insa Simona a gasit din mers raspunsul pentru a o anihila pe adversara. Se actualizeaza.

VIDEO Indian Wells: Simona Halep, in turul trei al intrecerii (6-4, 6-4 impotriva Kristynei Pliskova)

Simona Halep si-a respectat statutul de mare favorita si a castigat in doua seturi, scor 6-4, 6-4, partida de debut de la Indian Wells n. r din turul al doilea). Kristyna Pliskova 77 WTA - sora Karolinei) a incercat sa-si impuna stilul de joc bazat pe forta, insa Simona a gasit din mers raspunsul pentru a o anihila pe adversara. Partida de pe arena centrala s-a intins pe durata a 76 de minute.

Halep, incantata de debutul ei la Indian Wells: Ce a spus Simona dupa ce a zburat spre turul III

Romanca a abordat turneul din California cu urme de indoiala in privinta piciorului cu probleme. Dupa ce a trecut de Kristyna Pliskova 77 WTA), Simona s-a convins ca totul e bine, iar discursul ei a fost unul optimist.

Dezvaluire facuta de Simona Halep inaintea turneului de la Indian Wells: in ultima vreme am lucrat cu un psiholog

Simona Halep, numarul 1 mondial, a declarat, joi, inaintea turneului de la Indian Wells, ca isi doreste sa fie in continuare furioasa pe teren. Mereu caut perfectiunea, dar in acelasi timp stiu ca nu.

Simona Halep, inaintea turneului de la Indian Wells: inca mai vreau sa fiu furioasa pe teren, pentru ca acest lucru ma ajuta

Jucatoarea Simona Halep, numarul 1 mondial, a declarat, joi, inaintea turneului de la Indian Wells, ca isi doreste sa fie in continuare furioasa pe teren, dar in acelasi timp trebuie sa fie si mai calma s.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )