Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE Simona Halep in turul 3 la Indian Wells (luni, 5:30)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep in turul 3 la Indian Wells (luni, 5:30)

Organizatorii de la Indian Wells au anuntat programul pentru ziua de duminica, iar Simona Halep a fost repartizata sa evolueza in ultima partida pe arena centrala. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep joaca acum la Indian Wells

Simona Halep a aflat vineri dimineata ora primului sau meci pe care il va disputa chiar in aceasta searala Indian Wells. Partida are loc la o ora foarte rezonabila pentru Romania. Iata programul de astazi al romanilor, care vor juca toti in California, live text pe onlinesport. ro.

Halep, in turul 3 la Indian Wells. A pierdut rapid primul set, apoi a spulberat-o pe rusoaica Gavrilova

Simona Halep, locul 3 WTA, a castigat primul sau meci in acest an la Indian Wells, in fata rusoaicei Daria Gavrilova locul 106 WTA), dupa ce a pierdut primul set in 34 de minute, dar a revenit apoi si le-a transat pe urmatoarele doua fara emotii.

LIVETEXT Halep Gavrilova. Turul 2 la Indian Wells. Romanca a pierdut primul set

Simona Halep joaca la aceasta ora primul sau meci la Indian Wells, turneu unde anul trecut a ajuns pana in semifinale. Prima adversara a romancei este Daria Gavrilova Rusia, locul 106 mondial), in turul 2.

LIVETEXT Halep Gavrilova. Turul 2 la Indian Wells. Romanca a pierdut primul set, dar l-a castigat pe al doilea

Simona Halep joaca la aceasta ora primul sau meci la Indian Wells, turneu unde anul trecut a ajuns pana in semifinale. Prima adversara a romancei este Daria Gavrilova Rusia, locul 106 mondial), in turul 2.

LIVETEXT Halep Gavrilova. Turul 2 la Indian Wells

In jurul orei 22. 00, ora Romaniei, Simona Halep va debuta in turneul de la Indian Wells, turneu unde anul trecut a ajuns pana in semifinale. Prima adversara a romancei este Daria Gavrilova Rusia, locul 106 mondial).

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Indian Wells, la dublu

Perechea Monica Niculescu/Alexandra Panova Romania/Rusia) s-a calificat, joi, in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei, potrivit Mediafax.

Raluca-Ioana Olaru s-a calificat in turul doi la Indian Wells, la dublu

Perechea Raluca-Ioana Olaru/Olga Savciuk Romania/Ucraina) s-a calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei, scrie Mediafax.

Simona Halep, calificare muncita din greu in turul 3 la Indian Wells

Meciul cu Daria Gavrilova, numarul 106 mondial, nu a fost nici pe departe ca o simpla plimbare prin parc pentru Simona Halep. Jucatoarea noastra a trebuit sa munceasca din greu pentru fiecare punct si in cele din urma a transat disputa in trei seturi, cu 2-6, 6-1, 6-2.

Simona Halep isi stie adversara din turul 2 de la Indian Wells

MIercuri noapte, in timp ce se Simona Halep se antrena la Indian Wells foto), s-a jucat meciul din primul tur in urma caruia romancasi-a aflat adversara din turul al doilea din cadrul turneului american.

Halep s-a calificat in turul trei la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat, vineri, in turul trei al turneului de la Indian Wells, dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, invingand-o in runda secunda, scor 2-6, 6-1, 6-2, pe sportiva rusa Daria.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )