Libnet.ro
UNICEF

05:16

Simona Halep, calificare muncita din greu in turul 3 la Indian Wells

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, calificare muncita din greu in turul 3 la Indian Wells

Meciul cu Daria Gavrilova, numarul 106 mondial, nu a fost nici pe departe ca o simpla plimbare prin parc pentru Simona Halep. Jucatoarea noastra a trebuit sa munceasca din greu pentru fiecare punct si in cele din urma a transat disputa in trei seturi, cu 2-6, 6-1, 6-2. continuă pe Online Sport

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Indian Wells dupa ce a invins-o pe sportiva din Rusia, Daria Gavrilova, informeaza B1 TV. Halep s-a impus in fata jucatoarei ruse venite din calific.

Simona Halep s-a calificat in turul trei al turneului de la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat, vineri, in turul trei al turneului de la Indian Wells, dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, invingand-o in runda secunda, scor 2-6, 6-1, 6-2, pe sportiva rusa Daria Gavrilova, numarul 106 mondial.

Simona Halep isi stie adversara din turul 2 de la Indian Wells

MIercuri noapte, in timp ce se Simona Halep se antrena la Indian Wells foto), s-a jucat meciul din primul tur in urma caruia romancasi-a aflat adversara din turul al doilea din cadrul turneului american.

Halep s-a calificat in turul trei la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat, vineri, in turul trei al turneului de la Indian Wells, dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, invingand-o in runda secunda, scor 2-6, 6-1, 6-2, pe sportiva rusa Daria.

Simona Halep, calificata dupa trei seturi in turul al treilea la Indian Wells (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de rusoaica Daria Gavrilova, cu 2-6, 6-1, 6-2, vineri, in runda secunda a turneului WTA de la Indian .

Indian Wells: Simona Halep vs Daria Gavrilova 2-6, 6-1, 6-2/ Calificare in turul trei, dupa un prim set dezamagitor

Simona Halep favorita numarul trei) s-a calificat, vineri, in turul trei al turneului de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe Daria Gavrilova Rusia - 106 WTA). Dupa un inceput dificil de meci a pierdut primul set cu 6-2), Simona si-a revenit, a gresit mai putin, a acoperit bine terenul, a produs lovituri castigatoare atat cu reverul cat si cu forehand-ul si a castigat urmatoarele doua seturi cu 6-1 si 6-2. Meciul a durat o ora si 50 de minute.

Simona Halep o va intalni pe Daria Gavrilova in turul doi al turneului de la Indian Wells

Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe Daria Gavrilova din Rusia in turul doi al turneului de la Indian Wells SUA), informeaza site-ul oficial al competitiei. Cele doua nu s-au mai intalnit pana acum.

Indian Wells Simona Halep o va intalni pe Daria Gavrilova in turul doi/ Monica Niculescu va juca contra Serenei Williams

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, o va intalni pe Daria Gavrilova Rusia), pozitia 106 in ierarhia mondiala, in turul doi al turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei, potrivit Mediafax. Monica Niculescu s-a calificat in turul doi al turneului WTA de la Indian Wells, sportiva din Romania invingand-o pe Aleksandra Krunic si o va intalni pe Serena Williams.

Indian Wells 2015: Simona Halep o va intalni pe Daria Gavrilova in turul doi

Indian Wells 2015. Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, o va intalni pe Daria Gavrilova Rusia), pozitia 106 in ierarhia mondiala, in turul doi al turneului de la Indian Wells SUA).

LIVE Simona Halep in turul 3 la Indian Wells (luni, 5:30)

Organizatorii de la Indian Wells au anuntat programul pentru ziua de duminica, iar Simona Halep a fost repartizata sa evolueza in ultima partida pe arena centrala.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2157 seconds )