Libnet.ro
UNICEF

01:05

Live Stream Romania Franta la Euro U21. Suntem cu un pas in semifinale. Live Video Online

Playtech Playtech,
Live Stream Romania Franta la Euro U21. Suntem cu un pas in semifinale. Live Video Online

Romania Franta este ultimul meci din grupa C la Euro U21. Partida se joaca luni, 24 iunie 2019, de la ora 22:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune TVR 1. Meciul poate fi urmarit si online in format live video si text. Va vom tine la curent cu toate informatiile despre . continuă pe Playtech

Digisport: Prima incredibila pentru Radoi, daca Romania castiga Euro U21. Cat vor castiga tricolorii pentru semifinale

Mirel Radoi este arhitectul din spatele rezultatelor fantastice ale Romaniei U21. Selectionerul ar avea promisa o prima speciala din partea lui Burleanu, daca tricolorii castiga Euro: pe langa banii aferenti performantei unice, tehnicianul va primi si un Lamborghini.

ROMANIA-FRANTA LIVE VIDEO STREAM ONLINE la Campionatul European de Tineret U21. Mesajul lui Gheorghe Hagi inainte de meci VIDEO

ROMANIA-FRANTA LIVE VIDEO STREAM ONLINE la Campionatul European de Tineret U21. Cu cateva ore inainte de meciul Romania-Franta de la Campionatul European de Tineret U21 din Italia, Gheorghe Hagi le-a adresat u.

Anglia Romania 2-4. Romania scrie istorie la Euro U21. Cele mai spectaculoase momente. VIDEO

Anglia Romania se joaca vineri, 21 iunie 2019, in Gurpa C la Euro 2019 U21. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune TVR 1, de la ora 19:30. Tricolorii pot lua o optiune serioasa de calificare in fazele superioare ale competitiei daca obtin un rezultat pozitiv in meciul cu englezii.

Cine transmite la TV meciul Romania Franta de la Campionatul European U21

Reprezentativa nationala U21 a Romaniei joaca luni, 24 iunie 2019, impotriva echipei similare a Frantei, in ultimul meci din grupa C la Campionatul European U21. Meciul Romania Franta, care va fi televizat in direct de la ora 22:00, va decide echipa care va fi liderul grupei si in acelasi timp cine va fi adversarul .

CE Under 21: Romania - Franta (de la 22:00) La un pas de semifinale si calificarea la JO 2020

Dupa doua victorii entuziasmante cu Croatia si Anglia, nationala Under 21 a Romaniei trebuie sa faca si ultimul pas pentru a obtine calificarea in semifinalele Euro 2019 si pentru a primi biletele pentru JO de la Tokyo din 2020. Baietii lui Mirel Radoi dau piept cu Franta de la ora 22:00, intr-o partida in care au mai multe variante pentru a merge mai departe in competitie: victoria, remiza sau chiar o infrangere dar nu la mai mult de doua goluri diferenta. Confruntarea va fi in direct pe TVR1 si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Romania - Franta pentru un loc in semifinale. Penalty neacordat Romaniei!

Urmariti live text in aceasta pagina meciul Romania - Franta de la Campionatul European de tineret.

Cati bani primeste FRF din partea UEFA, dupa frumosul parcurs de la Euro U21 al nationalei mici

Nationala mica a Romaniei a avut pana acum un parcurs frumos la Euro U21, iar jucatorii si FRF aspira la marea victorie din finala. Totusi, banii pe care-i va primi Federatia Romana de Fotbal de la UEFA nu sunt chiar atat de multi cum te-ai astepta. Se dau banii dupa nivel, iar Euro U21 nu .

Comisarul roman al Sezonului Romania-Franta: As spune ca Franta a descoperit Romania altfel

Anul trecut, in decembrie, s-a dat in Franta startul primului Sezon Romania-Franta, care s-a mutat i.

Romania este considerata acum a patra favorita la Euro U21. Cota tarii noastre pentru un triumf a scazut de 13 ori

Inainte de inceperea turneului final al Campionatului European de tineret Romania era creditata cu cele mai mici sanse de a castiga trofeul.

Nebunie la EURO 2019! ROMANIA a invins Anglia cu 4-2, dupa un meci de infarct

Romania a invins Anglia in a doua partida de la Campionatul European de tineret, la capatul unui meci in care a fost egalata rapid de doua ori. Selectionata Romaniei a reusit o victorie de senzatie in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )