Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE TEXT A expirat termenul pentru depunerea ofertelor de privatizare a Oltchim. Dan Diaconescu face scandal, sustinind ca oferta sa nu a fost inregistrata oficial

Hotnews Hotnews,
LIVE TEXT A expirat termenul pentru depunerea ofertelor de privatizare a Oltchim. Dan Diaconescu face scandal, sustinind ca oferta sa nu a fost inregistrata oficial

Joi la ora 12. 00 a expirat termenul-limita pentru depunerea ofertelor pentru privatizarea Oltchim. In cursul zilei vor fi desfacute plicurile cu numele si ofertele companiilor care au intrat in cursa. Printre cei care si-au anuntat public participarea la licitatie se numara Dan Diaconescu, Stefan Vuza si PCC actionar minoritar al Oltchim). Ora 12. 22: Scene suprarealiste la sediul OPSPI, transmite in direct de Realitatea TV. Dan Diaconescu citeste o scrisoare anonima despre presupuse masinatiuni ale Guvernului si cere camerelor de luat vederi sa filmeze fata lui Vulpescu cind va citi aceasta scrisoareOra 12. 14: Dan Diaconescu protesteaza in biroul sefului OPSPI, sustinind ca institutia care gestioneaza privatizarea Oltchim nu vrea sa-i primeasca oferta imbunatatita. Dan Diaconescu il acuza pe Remus Vulpescu seful OPSPI) ca l-ar fi inselat in ceea ce priveste pasii procedurali pentru depunerea ofertei, Vulpescu spune ca Diaconescu nu a indeplinit conditiile pentru depunerea ofertei. Ramii pe HotNews. ro pentru a afla cine vrea sa cumpere Oltchim Rimnicu-Vilcea. continuă pe Hotnews

A expirat timpul pentru depunerea ofertelor pentru Oltchim!

UPDATE 8: Au fost depuse patru oferte pentru Oltchim *UPDATE 7: A expirat timpul pentru depunerea ofertelor. S-a suspendat tranzactionarea pe bursa. *UPDATE 6: Dan Diaconescu a ajuns la Ministerul Economiei *UPDATE 5: Actiunile Oltchim sunt in crestere pe bursa *UPDATE 4: ORA 11. 45 - PCC SE a depus oferta pentru privatizarea Oltchim *UPDATE 3: Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC SE, a intrat in Ministerul Economiei, cel mai probabil sa depuna oferta pentru prvatizarea Oltchim. *UPDATE 2: Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC SE, actionarul minoritar al Oltchim este prezent la Ministerul Economiei si se plimba pe holuri, vizibil agitat. *UPDATE: Stefan Vuza a depus oferta pentru Oltichim.

Dan Diaconescu: Am dublat oferta pentru Oltchim, venim cu un colos mondial care va investi 2 mld de euro

Dan Diaconescu a anuntat joi ca depune o noua oferta pentru cumpararea combinatului Oltchim, sustinind ca si-a dublat oferta initiala, depusa la inceputul saptaminii. Diaconescu a mai anuntat ca ar fi atras un investitor strain major alaturi de el, care ar fi dispus sa investeasca doua miliarde de euro in Oltchim si Arpechim. Realizatorul OTV a mai spus ca va face public un document surprinzator despre Oltchim. Reamintim ca astazi, 20 septembrie, e termenul-limita pentru depunerea ofertelor de privatizare a Oltchim.

LIVE TEXT. Stuttgart - Steaua, 1-1 (prima repriza). ...

LIVE TEXT VfB Stuttgart - Steaua Bucuresti: Minutul 31 Fault Bourceanu asupra lui Ibisevic Minutul 29 Lovitura libera pentru Steaua. Adi Popa executa, dar mingea iese in corner Minutl 28 Kvist primeste primul cartonas galben al meciului Minutul 27 Pasa pentru Ibisevic in careu, Steaua recupereaza Minutul 25 Ocazie uriasa a lui Adi Popa, dupa o greseala a nemtilor Minutul 24. Aruncare de la margine pentru Steaua, nemtii recupereaza mingea Minutul 23. Nemtii mentin balonul, fara pericol .

LIVE TEXT. Stuttgart - Steaua, 0-0. Partida a inceput. ...

LIVE TEXT VfB Stuttgart - Steaua Bucuresti: Minutul 1. A inceput meciul VfB Stuttgart - Steaua Bucuresti. Steaua are prima minge a meciului Partida VfB Stuttgart - Steaua Bucuresti, din prima etapa a grupei E a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20. Partida va fi transmisa de canalele ProTv, Dolce Sport si Digi Sport iar meciul va putea fi urmarit, in format LIVE TEXT, incepand cu ora 20. 00, pe romanialibera. ro UPDATE ECHIPELE DE START VfB Stuttgart: Ulreich - Sakai, .

LIVE TEXT Ora 13:30 Victor Ponta, Valeriu Zgonea si Mona Pivniceru sustin o conferinta de presa comuna

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, impreuna cu premierul Victor Ponta si ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, urmeaza sa sustina joi, de la ora 13:30, o conferinta de presa la Palatul Parlamentului. Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari LIVE TEXT declaratiile celor trei.

LIVE TEXT. Stuttgart - Steaua 1-1 (repriza a doua). ...

LIVE TEXT VfB Stuttgart - Steaua Bucuresti: Minutul 72 Steaua a cazut in ultimele minute, nemtii preseaza Minutul 71 Steaua pleaca pe contraatac, Pintilii alege cea mai proasta solutie si suteaza de la mare distanta, dar pe langa poarta Minutul 70 Hajnal centreaza periculos, Chiriches respinge bine Minutul 68 Faza buna a nemtilor! Mingea ajunge la Cacau, care suteaza in transversala Minutul 67 Cacau este in careu, incearca sa suteze pe langa Szukala, dar mingea este blocata Minutul 66 .

LIVE TEXT. Stuttgart - Steaua, 1-1 (repriza a doua). ...

LIVE TEXT VfB Stuttgart - Steaua Bucuresti: Minutul 47 A inceput repriza a doua Minutul 46 Finalul primei reprize Minutul 46. Arbitru decide un minut de prelungire Minutul 45 Un fotbalist al ui Stuttgart, Ibisevic, este cazut pe gazon Minutul 42 Cacau centreaza excelent, insa Chiriches are o interventie foarte precisa Minutul 41 Adi Popa incearca sa combine cu Georgievski, dar nemtii recupereaza Minutul 39 Ratare a lui Rodriguez Minutul 38. Steaua greseste o pasa, dar scapa de o .

LIVE TEXT. Stuttgart - Steaua, de la ora 20.00. ...

Partida VfB Stuttgart - Steaua Bucuresti, din prima etapa a grupei E a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20. Partida va fi transmisa de canalele ProTv, Dolce Sport si Digi Sport iar meciul va putea fi urmarit, in format LIVE TEXT, incepand cu ora 20. 00, pe romanialibera. ro Echipe probabileEchipele probabile: VfB Stuttgart: Ulreich - Sakai, Tasci, Maza, Boka - Kvist, Gentner - Harnik, Hajnal, Okazaki - Ibisevici;Rezerve: Ziegler - Niedermeier, Bah, Traore, Torun, Cacau, .

LIVE TEXT. Sporting Braga - CFR Cluj, de la 21.45. ...

CFR Cluj, campioana Romaniei, va debuta miercuri seara, de la ora 21:45, in noua editie a grupelor Ligii Campionilor. Clujenii se vor confrunta cu portughezii de la Sporting Braga iar meciul se va juca pe stadionul Estadio AXA. Meciul va fi transmis pe posturile de televiziune DigiSport1 si DolceSport1 si in format LIVE TEXT pe romanialibera. ro. Tehnicianul Ioan Andone a declarat, marti seara, ca spera ca echipa CFR Cluj sa inceapa cu dreptul acest sezon al Ligii Campionilor, afirmand .

Chimcomplex si Aisa Ivest si-au retras ofertele depuse pentru privatizarea Oltchim

Firmele Aisa Invest si Chimcomplex, ambele detinute de omul de afaceri Stefan Vuza, si-au retras ofertele depuse in vederea cumpararii combinatului Oltchim. Astfel au mai ramas in cursa doar PCC si Dan Diaconescu. Contactat de HotNews, Remus Vulpescu, seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), a spus ca este posibil ca firmele Aisa Invest si Chimcomplex sa nu renunte cu totul la privatizare si sa vina cu oferte imbunatatite. Termenul limita pentru depunerea ofertelor de privatizare este joi, 20 septembrie, licitatia urmand sa aiba loc vineri, 21 septembrie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )