Libnet.ro
UNICEF

12:45

LIVE TEXT Ora 13:30 Victor Ponta, Valeriu Zgonea si Mona Pivniceru sustin o conferinta de presa comuna

Hotnews Hotnews,
LIVE TEXT Ora 13:30 Victor Ponta, Valeriu Zgonea si Mona Pivniceru sustin o conferinta de presa comuna

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, impreuna cu premierul Victor Ponta si ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, urmeaza sa sustina joi, de la ora 13:30, o conferinta de presa la Palatul Parlamentului. Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari LIVE TEXT declaratiile celor trei. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, Mona Pivniceru si Valeriu Zgonea sustin o conferinta de presa la ora 13:30, la Camera Deputatilor

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, alaturi de premierul Victor Ponta si ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, vor sustine o conferinta de presa la ora 13:30, in fata Cabinetului presedintelui.

LIVE TEXT. Ponta: Romania este o garantie pentru partenerii europeni. ...

Premierul Victor Ponta a declarat in urma intalnirii de luni cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso ca Romania este o garantie pentru partenerii europeni si ca mergem in continuare pe drumul european. Stire in curs de actualizare Desi conferinta ar fi trebuit sa inceapa la ora 10, declaratia premierului este intarziata de vizita ministrului economiei, Daniel Chitoiu. Daniel Chitoiu a venit sa discute cu premierul Victor Ponta despre privatizarea Oltchim. Luni, .

LIVE TEXT. Ponta sustine o declaratie in urma intalnirii cu Barroso.

Premierul Victor Ponta sustine o declarati in urma intalnirii de luni cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso Stire in curs de actualizare.

Victor Ponta, dupa intalnirea cu Jose Manuel Barroso: I-am spus ca romanii care au votat la referendum nu pot fi ignorati

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, dupa intalnirea cu presedintele CE, Jose Manuel Barroso, de la Bruxelles, ca i-a spus acestuia ca votul exprimat la referendumul de demitere a presedintelui Basescu.

Victor Ponta: Barroso m-a chemat la Bruxelles. Nu a fost vorba sa merg impreuna cu Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca intalnirea cu presedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barosso a avut loc la cererea liderului UE. Traian.

Leonard Orban, propus de Victor Ponta pentru un post la Curtea Europeana de Conturi

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a fost propus de premierul Victor Ponta pentru a fi membru in Curtea Europeana de Conturi de la 1 ianuarie 2013, informeaza gandul. Orban a confirmat acest.

Victor Ponta: Din punctul de vedere al Guvernului, criza politica s-a incheiat odata cu decizia CCR privind referendumul

Premierul Victor Ponta a prezentat, marti, concluziile intrevederii cu presedintele CE Jose Manuel Barroso, de luni. Premierul a detaliat subiectele discutate si a precizat ca l-a asigurat pe oficialul.

LIVE TEXT Premierul Victor Ponta sustine o declaratie de presa la Parlament - ora 14:00

Premierul Victor Ponta sustine, joi, de la ora 14:00, declaratii de presa la Palatul Parlamentului, a informat Biroul presedintelui Camerei Deputatilor, citat de Agerpres. Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari LIVE TEXT declaratiile premierului.

LIVE VIDEO TEXT Victor Ponta sustine o conferinta de presa dupa vizita la Bruxelles

Premierul Victor Ponta urmeaza sa sustina, in scurt timp, o conferinta de presa la sediul Guvernului, dupa vizita de luni la Bruxelles. Ramai pe Hotnews. ro pentru a urmari LIVE TEXT si LIVE VIDEO declaratiile primului ministru.

LIVE TEXT. Stuttgart - Steaua, 0-0. Partida a inceput. ...

LIVE TEXT VfB Stuttgart - Steaua Bucuresti: Minutul 1. A inceput meciul VfB Stuttgart - Steaua Bucuresti. Steaua are prima minge a meciului Partida VfB Stuttgart - Steaua Bucuresti, din prima etapa a grupei E a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20. Partida va fi transmisa de canalele ProTv, Dolce Sport si Digi Sport iar meciul va putea fi urmarit, in format LIVE TEXT, incepand cu ora 20. 00, pe romanialibera. ro UPDATE ECHIPELE DE START VfB Stuttgart: Ulreich - Sakai, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )