Libnet.ro
UNICEF

09:46

LIVE Text Madrid, finala: Simona Halep vs Kristina Mladenovic 7-5, 6-5

Hotnews Hotnews,
 LIVE Text Madrid, finala: Simona Halep vs Kristina Mladenovic 7-5, 6-5

Simona Halep se afla la un singur meci distanta de a-si apara titlul castigat in 2016 la Madrid, jucatoarea noastra intalnind-o in finala pe Kristina Mladenovic Franta - locul 9 WTA si cap de serie numarul 8). Meciul de pe arena Manolo Santana este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LIVE Text Madrid, finala: Simona Halep vs Kristina Mladenovic (de la ora 20:00)

Simona Halep se afla la un singur meci distanta de a-si apara titlul castigat in 2016 la Madrid, jucatoarea noastra intalnind-o in finala pe Kristina Mladenovic Franta - locul 9 WTA si cap de serie numarul 8). Meciul de pe arena Manolo Santana va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 20:00.

LIVE Text Madrid, finala: Simona Halep vs Kristina Mladenovic 5-5

Simona Halep se afla la un singur meci distanta de a-si apara titlul castigat in 2016 la Madrid, jucatoarea noastra intalnind-o in finala pe Kristina Mladenovic Franta - locul 9 WTA si cap de serie numarul 8). Meciul de pe arena Manolo Santana este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Madrid: Finala va fi disputata intre Simona Halep si Kristina Mladenovic, sambata, de la ora 20.00. Romanca revine pe locul 4 WTA

Frantuzoaica Kristina Mladenovic, locul 17 WTA si favorita 14, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 7-6 4), pe rusoaica Svetlana Kuznetsova, locul 9 WTA si favorita 8, calificandu-se in finala Madrid Open, in care va evolua cu Simona Halep, locul 8 WTA si cap de serie numarul 3.

Simona Halep, regina la Madrid pentru al doilea an consecutiv - 7-5, 6-7(5), 6-2 impotriva Kristinei Mladenovic

Doua ore si 44 de minute a durat finala turneului Premier Mandatory de la Madrid, Simona Halep reusind sa isi invinga demonii si sa treaca de Kristina Mladenovic. A fost nevoie de trei seturi 7-5, 6-75), 6-2) pentru ca jucatoarea noastra sa cucereasca al doilea titlu consecutiv de la Caja Magica si-a aparat titlul, performanta care a mai fost reusita doar de Serena Williams). Se actualizeaza.

VIDEO Simona Halep, regina la Madrid pentru al doilea an consecutiv - 7-5, 6-7(5), 6-2 impotriva Kristinei Mladenovic

Doua ore si 44 de minute a durat finala turneului Premier Mandatory de la Madrid, Simona Halep reusind sa isi invinga demonii si sa treaca de Kristina Mladenovic sportiva care o invinsese deja de trei ori pana acum). A fost nevoie de trei seturi 7-5, 6-75), 6-2) pentru ca jucatoarea noastra sa cucereasca al doilea titlu consecutiv de la Caja Magica si-a aparat titlul, performanta care a mai fost reusita doar de Serena Williams). In urma victoriei de sambata seara, Halep a ajuns la cota 15 turnee castigate de-a lungul carierei.

WTA Mutua Madrid Open: Simona Halep, Irina Begu si Sorana Cirstea vor evolua astazi in optimi

Dupa o calificare cu mari emotii in optimi a revenit de la 2-5 in setul decisiv al disputei cu Roberta Vinci), Simona Halep va da peste Samantha Stosur, meciul fiind al treilea al zilei de pe Estadio 3. Irina Begu va juca cu Kiki Bertens pe Pista 4, in timp ce Sorana Cirstea va intra in scena pe aceeasi arena, dupa incheierea disputei Irinei.

Simona Halep in finala turneului de la Madrid. Simona a castigat primul set. Mladenovic rezista in setul al doilea

Jucatoarea romanca Simona Halep conduce in finala turneului de la Madrid, in fata frantuzoaicei Kristina Mladenovic.

SIMONA HALEP FINALA MADRID LIVE. HALEP vs Kristina Mladenovic ONLINE STREAM - VIDEO

HALEP vs Kristina Mladenovic ONLINE STREAM - VIDEO. Simona Halep, locul 8 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-2, 6-3, pe sportiva letona Anastasija .

Simona Halep, victorie colosala in aceasta seara!

HALEP vs Kristina Mladenovic ONLINE STREAM - VIDEO. Simona Halep, locul 8 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-2, 6-3, pe sportiva letona Anastasija .

LIVE Halep contra Mladenovic in finala de la Madrid

Simona Halep evolueaza pentru al doilea an la rand in finala turneului de la Madrid si pentru a treia oara in cariera.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )