Libnet.ro
UNICEF

09:31

LIVE Text Simona Halep vs Caroline Garcia 6-4, 4-1

Hotnews Hotnews,
 LIVE Text Simona Halep vs Caroline Garcia 6-4, 4-1

Primul meci al Grupei Rosii de la Turneul Campioanelor le aduce fata in fata pe Simona Halep favorita numarul unu, aflata la a patra participare) si Caroline Garcia cap de serie numarul opt, debutanta la Singapore). Partida este in direct pe Digisport 2 si LIVE Text pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LIVE Text Simona Halep vs Caroline Garcia (de la 14:30)

Primul meci al Grupei Rosii de la Turneul Campioanelor le aduce fata in fata pe Simona Halep favorita numarul unu, aflata la a patra participare) si Caroline Garcia cap de serie numarul opt, debutanta la Singapore). Partida va fi in direct pe Digisport 2 si LIVE Text pe HotNews. ro de la ora 14:30.

LIVE Text Simona Halep vs Caroline Garcia 1-2

Primul meci al Grupei Rosii de la Turneul Campioanelor le aduce fata in fata pe Simona Halep favorita numarul unu, aflata la a patra participare) si Caroline Garcia cap de serie numarul opt, debutanta la Singapore). Partida este in direct pe Digisport 2 si LIVE Text pe HotNews. ro.

LIVE VIDEO si TEXT Simona Halep - Caroline Garcia, la Turneul Campioanelor, de la Singapore

Simona Halep o intalneste pe Caroline Garcia, in primul meci din Grupa Rosie, de la Turneul Campioanelor, care are loc la Singapore.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Caroline Garcia 6-4, 6-2/ Prima victorie in calitate de lider mondial - Dezlantuita

Simona Halep a pasit adanc si sigur in prima disputa de la Turneul Campioanelor, jucatoarea noastra obtinand o victorie fara dubii impotriva Carolinei Garcia Franta - favorita numarul opt), scor 6-4, 6-2, dupa o ora si 27 de minute. Halep a trecut cu brio primul test in calitate de lider mondial, nivelul de joc fiind unul ridicat: trebuie evidentiata calitatea serviciului al doilea a castigat 72% din puncte cu aceasta lovitura). Se actualizeaza.

VIDEO Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Caroline Garcia 6-4, 6-2/ Prima victorie in calitate de lider mondial - Dezlantuita

Simona Halep a pasit adanc si sigur in prima disputa de la Turneul Campioanelor, jucatoarea noastra obtinand o victorie fara dubii impotriva Carolinei Garcia Franta - favorita numarul opt), scor 6-4, 6-2, dupa o ora si 27 de minute. Halep a trecut cu brio primul test in calitate de lider mondial, nivelul de joc fiind unul ridicat: trebuie evidentiata calitatea serviciului al doilea a castigat 72% din puncte cu aceasta lovitura).

SIMONA HALEP-CAROLINE GARCIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE la Turneul Campioanelor

SIMONA HALEP-CAROLINE GARCIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si principala favorita, va juca luni primul sau meci din Grupa Rosie a Turneului.

SIMONA HALEP-CAROLINE GARCIA ONLINE STREAM DIGISPORT LIVE VIDEO la Turneul Campioanelor

SIMONA HALEP-CAROLINE GARCIA ONLINE STREAM DIGISPORT LIVE VIDEO Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a declarat, sambata, la Singapore, ca fiecare meci de la Turneul Campioanelo.

LIVE VIDEO si TEXT, ora 14.30 Simona Halep - Caroline Garcia, la Turneul Campioanelor, de la Singapore

Simona Halep o intalneste pe Caroline Garcia, in primul meci din Grupa Rosie, de la Turneul Campioanelor, care are loc la Singapore.

Simona Halep-Caroline Garcia LIVE TEXT. SCOR EXPLOZIV la Turneul Campioanelor pentru Halep

Simona Halep conduce cu 6-4, 3-1 in meciul cu Carolina Garcia. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si principala favorita, va juca luni primul sau meci din Grupa Rosie a.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Caroline Garcia, de la ora 14:30 (Programul zilei)

Simona Halep debuteaza luni la Turneul Campionilor, competitie unde s-a calificat pentru al patrulea an consecutiv. Cap de serie numarul unu, Simona o intalneste pe Caroline Garcia favorita 8), sportiva care a invins-o recent in finala turneului de la Beijing. Meciul va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 14:30. In cea de-a doua intalnire a zilei se vor duela Elina Svitolina si Caroline Wozniacki.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )