Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Caroline Garcia, de la ora 14:30 (Programul zilei)

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Caroline Garcia, de la ora 14:30 (Programul zilei)

Simona Halep debuteaza luni la Turneul Campionilor, competitie unde s-a calificat pentru al patrulea an consecutiv. Cap de serie numarul unu, Simona o intalneste pe Caroline Garcia favorita 8), sportiva care a invins-o recent in finala turneului de la Beijing. Meciul va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 14:30. In cea de-a doua intalnire a zilei se vor duela Elina Svitolina si Caroline Wozniacki. continuă pe Hotnews

SIMONA HALEP-CAROLINE GARCIA ONLINE STREAM DIGISPORT LIVE VIDEO la Turneul Campioanelor

SIMONA HALEP-CAROLINE GARCIA ONLINE STREAM DIGISPORT LIVE VIDEO Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a declarat, sambata, la Singapore, ca fiecare meci de la Turneul Campioanelo.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Caroline Garcia 6-4, 6-2/ Prima victorie in calitate de lider mondial - Dezlantuita

Simona Halep a pasit adanc si sigur in prima disputa de la Turneul Campioanelor, jucatoarea noastra obtinand o victorie fara dubii impotriva Carolinei Garcia Franta - favorita numarul opt), scor 6-4, 6-2, dupa o ora si 27 de minute. Halep a trecut cu brio primul test in calitate de lider mondial, nivelul de joc fiind unul ridicat: trebuie evidentiata calitatea serviciului al doilea a castigat 72% din puncte cu aceasta lovitura). Se actualizeaza.

VIDEO Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Caroline Garcia 6-4, 6-2/ Prima victorie in calitate de lider mondial - Dezlantuita

Simona Halep a pasit adanc si sigur in prima disputa de la Turneul Campioanelor, jucatoarea noastra obtinand o victorie fara dubii impotriva Carolinei Garcia Franta - favorita numarul opt), scor 6-4, 6-2, dupa o ora si 27 de minute. Halep a trecut cu brio primul test in calitate de lider mondial, nivelul de joc fiind unul ridicat: trebuie evidentiata calitatea serviciului al doilea a castigat 72% din puncte cu aceasta lovitura).

Turneul Campioanelor: Simona Halep, in Grupa Rosie alaturi de Elina Svitolina, Caroline Wozniacki si Caroline Garcia

Vineri a avut loc, la Singapore, tragerea la sorti a grupelor pentru Turneul Campioanelor. Simona Halep 1 WTA si principala favorita a competitiei) face parte din Grupa Rosie, alaturi de Elina Svitolina, Caroline Wozniacki si Caroline Garcia.

SIMONA HALEP-CAROLINE GARCIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE la Turneul Campioanelor

SIMONA HALEP-CAROLINE GARCIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si principala favorita, va juca luni primul sau meci din Grupa Rosie a Turneului.

LIVE VIDEO si TEXT, ora 14.30 Simona Halep - Caroline Garcia, la Turneul Campioanelor, de la Singapore

Simona Halep o intalneste pe Caroline Garcia, in primul meci din Grupa Rosie, de la Turneul Campioanelor, care are loc la Singapore.

LIVE VIDEO si TEXT Simona Halep - Caroline Garcia, la Turneul Campioanelor, de la Singapore

Simona Halep o intalneste pe Caroline Garcia, in primul meci din Grupa Rosie, de la Turneul Campioanelor, care are loc la Singapore.

Simona Halep-Caroline Garcia LIVE TEXT. SCOR EXPLOZIV la Turneul Campioanelor pentru Halep

Simona Halep conduce cu 6-4, 3-1 in meciul cu Carolina Garcia. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si principala favorita, va juca luni primul sau meci din Grupa Rosie a.

LIVE Text Simona Halep vs Caroline Garcia (de la 14:30)

Primul meci al Grupei Rosii de la Turneul Campioanelor le aduce fata in fata pe Simona Halep favorita numarul unu, aflata la a patra participare) si Caroline Garcia cap de serie numarul opt, debutanta la Singapore). Partida va fi in direct pe Digisport 2 si LIVE Text pe HotNews. ro de la ora 14:30.

LIVE Text Simona Halep vs Caroline Garcia 6-4, 4-1

Primul meci al Grupei Rosii de la Turneul Campioanelor le aduce fata in fata pe Simona Halep favorita numarul unu, aflata la a patra participare) si Caroline Garcia cap de serie numarul opt, debutanta la Singapore). Partida este in direct pe Digisport 2 si LIVE Text pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )