Libnet.ro
UNICEF

22:30

Live Text Simona Halep vs Irina Begu 6-1, 1-1

Hotnews Hotnews,
 Live Text Simona Halep vs Irina Begu 6-1, 1-1

Prima semifinala a turneului de la Shenzhen le aduce fata in fata pe Simona Halep 1 WTA) si Irina-Camelia Begu 43 WTA), cap de serie numarul 4. A sasea confruntare dintre cele doua romance este transmisa in direct pe Digi Sport 1 si Live Text pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Live Text Simona Halep vs Irina Begu (de la ora 08.00)

Prima semifinala a turneului de la Shenzhen le aduce fata in fata pe Simona Halep 1 WTA) si Irina-Camelia Begu 43 WTA), cap de serie numarul 4. A sasea confruntare dintre cele doua romance va incepe la ora 08. 00 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1 si Live Text pe HotNews. ro.

VIDEO WTA Shenzhen: Simona Halep vs Irina Begu 6-1, 6-4/ Halep, in finala competitiei

Simona Halep 1 WTA) s-a calificat in finala turneului de la Shenzhen, dupa ce a obtinut a sasea victorie din tot atatea meciuri cu Irina Begu, scor 6-1, 6-4. Dupa un prim set in care s-a impus categoric 6-1), liderul mondial a scazut nivelul jocului in actul secund, Begu reusind sa se impuna in doua game-uri consecutive si sa preia conducerea. La scorul de 3-3, Halep a mai facut un break, pe care l-a pastrat pana la final, adjudecandu-si victoria dupa o ora si 28 de minute. In ciuda scorului, Irina a avut momente bune, in care a pus-o in dificultate pe Halep, insa a fost lipsita de constanta si a gresit mai mult decat adversara sa. Simona Halep se afla pentru a doua oara in ultimul act al competitiei din China, dupa ce la editia din 2015 a castigat trofeul. Va castiga Simona Halep turneul de la Shenzhen? - participa la sondajul din articol.

VIDEO WTA Shenzhen: Simona Halep vs Irina Begu 6-1, 6-4/ Halep, in finala competitiei - Siniakova, adversara liderului mondial

Simona Halep 1 WTA) s-a calificat in finala turneului de la Shenzhen, dupa ce a obtinut a sasea victorie din tot atatea meciuri cu Irina Begu, scor 6-1, 6-4. Dupa un prim set in care s-a impus categoric 6-1), liderul mondial a scazut nivelul jocului in actul secund, Begu reusind sa castige doua game-uri consecutive si sa preia conducerea. La scorul de 3-3, Halep a mai facut un break, pe care l-a pastrat pana la final, adjudecandu-si victoria dupa o ora si 28 de minute. In ciuda scorului, Irina a avut momente bune, in care a pus-o in dificultate pe Halep, insa a fost lipsita de constanta si a gresit mai mult decat adversara sa. Simona Halep se afla pentru a doua oara in ultimul act al competitiei din China, dupa ce la editia din 2015 a castigat trofeul. UPDATE: Katerina Siniakova Cehia, locul 47 WTA) a invins-o in semifinale pe Maria Sharapova 59 WTA), scor 6-2, 3-6, 6-3. Va castiga Simona Halep turneul de la Shenzhen? - participa la sondajul din articol.

WTA Shenzhen: Simona Halep vs Irina Begu 6-1, 6-4/ Halep, in finala competitiei

Simona Halep 1 WTA) s-a calificat in finala turneului de la Shenzhen, dupa ce a obtinut a sasea victorie din tot atatea meciuri cu Irina Begu, scor 6-1, 6-4. Se actualizeaza.

SIMONA HALEP-IRINA BEGU ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT 2 de la Shenzen. Provocare dubla pentru Halep

Simona Halep crede ca va castigat un turneu de Mare Slem in 2018. Romanca.

Simona Halep - Irina Begu, un duel total dezechilibrat. Care e bilantul meciurilor directe dintre cele doua romance, semifinaliste la Shenzhen

Simona Halep o va intalni pe Irina Begu in semifinalele turneului de la Shenzen, drept pentru care vom avea, cu siguranta, o jucatoare in ultimul act al competitiei.

WTA Shenzhen: Simona Halep, Irina Begu si Ana Bogdan vor evolua miercuri la competitia asiatica

Romania va avea miercuri trei reprezentante care vor evolua pe tabloul de simplu de la Shenzhen in faza optimilor), ziua fiind deschisa de Irina Begu. Vor urma Simona Halep si Ana Bogdan.

LIVE VIDEO ora 8.00, direct de la Shenzhen. Simona Halep - Irina Begu, in semifinalele turneului din China

Simona Halep si Irina Begu isi disputa prima semifinala a turneului de la Shenzhen, dotat cu premii totale de peste 600. 000 de dolari.

LIVE VIDEO, in direct de la Shenzhen. Simona Halep - Irina Begu, in semifinalele turneului din China

Simona Halep si Irina Begu isi disputa prima semifinala a turneului de la Shenzhen, dotat cu premii totale de peste 600. 000 de dolari.

Simona Halep - Irina Begu deschide ziua de vineri! S-a stabilit ora meciului dintre ele doua romance, de la Shenzhen

Simona Halep si Irina Begu deschid ziua la Shenzhen, urmand a se confrunta maine dimineata in prima semifinala a turneului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )