Libnet.ro
UNICEF

08:47

LIVE Text Simona Halep vs Karolina Pliskova 0-0

Hotnews Hotnews,
 LIVE Text Simona Halep vs Karolina Pliskova 0-0

Posesoare a unui serviciu puternic si a unui joc bazat pe lovituri in forta, Karolina Pliskova considera ca suprafata de joc de la Australian Open Plexicushion Prestige - 4/5 la categoria viteza) o avantajeaza. De cealalta parte, Simona Halep are de partea ei deplasarea net superioara si un oarecare ascendent moral dat de meciurile directe conduce cu 5-1). Vor conta insa enorm forma de moment si inspiratia. Meciul Simona Halep vs Karolina Pliskova va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro. Invingatoarea disputei o va intalni pe Angelique Kerber in semifinale. continuă pe Hotnews

LIVE Text Simona Halep vs Karolina Pliskova 6-3, 3-1

Posesoare a unui serviciu puternic si a unui joc bazat pe lovituri in forta, Karolina Pliskova considera ca suprafata de joc de la Australian Open Plexicushion Prestige - 4/5 la categoria viteza) o avantajeaza. De cealalta parte, Simona Halep are de partea ei deplasarea net superioara si un oarecare ascendent moral dat de meciurile directe conduce cu 5-1). Vor conta insa enorm forma de moment si inspiratia. Meciul Simona Halep vs Karolina Pliskova va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro. Invingatoarea disputei o va intalni pe Angelique Kerber in semifinale.

Simona Halep vs Karolina Pliskova 6-3, 6-2/ Simona, in semifinale la Australian Open - Demonstratie de tenis

Dupa un inceput ratat de meci 0-3), Simona a accesat nivelul cel mai inalt al jocului sau: s-a deplasat fantastic, a avut o defensiva de fier, a fost agresiva la retur si a castigat nu mai putin de noua game-uri la rand! Debusolata de usurinta cu care Halep facea punct dupa punct, Karolina Pliskova practic nu a mai contat, pe teren fiind o singura jucatoare 6-3, 6-2, dupa o ora si 13 minute). Simona Halep se califica in semifinalele de la Australian Open cea mai buna performanta a carierei la Antipozi), faza a competitiei unde va da peste mai vechea cunostinta Angelique Kerber. Se actualizeaza.

VIDEO Simona Halep vs Karolina Pliskova 6-3, 6-2/ Simona, in semifinale la Australian Open - Demonstratie de tenis

Dupa un inceput ratat de meci 0-3), Simona a accesat nivelul cel mai inalt al jocului sau: s-a deplasat fantastic, a avut o defensiva de fier, a fost agresiva la retur si a castigat nu mai putin de noua game-uri la rand! Debusolata de usurinta cu care Halep facea punct dupa punct, Karolina Pliskova practic nu a mai contat, pe teren fiind o singura jucatoare 6-3, 6-2, dupa o ora si 13 minute). Simona Halep se califica in semifinalele de la Australian Open cea mai buna performanta a carierei la Antipozi), faza a competitiei unde va da peste mai vechea cunostinta Angelique Kerber.

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT. La ce ora joaca Simona Halep in sferturi la Australian Open

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Organizatorii turneului de la Melbourne au anuntat programul zilei. Partida Simona Halep - Karolina Pliskova se va juca miercuri dimineata, nu mai.

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT. Meci infernal pentru romanca la AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Caroline Wozniacki Danemarca), a doua favorita, si Karolina Pliskova Cehia), a sasea favorita, sunt singurele jucatoare care o mai pot detrona pe.

LIVE Text Simona Halep vs Naomi Osaka (de la ora 08:00)

Dupa un meci epuizant de trei ore si 45 de minute, pentru Simona Halep urmeaza duelul cu puternica Naomi Osaka 71 WTA, 1,80 metri) din optimile competitiei de la Melbourne. Halep a castigat cele doua dueluri de pana acum cu nipona, insa de fiecare data dupa set decisiv. Partida din turul patru de la Australian Open va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro. de la ora 08:00.

LIVE Text Simona Halep vs Naomi Osaka 6-3, 0-0

Dupa un meci epuizant de trei ore si 45 de minute, pentru Simona Halep urmeaza duelul cu puternica Naomi Osaka 71 WTA, 1,80 metri) din optimile competitiei de la Melbourne. Halep a castigat cele doua dueluri de pana acum cu nipona, insa de fiecare data dupa set decisiv. Partida din turul patru de la Australian Open va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro. de la ora 08:00.

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

EUROSPORT va transmite LIVE VIDEO meciul dintre SIMONA HALEP si KAROLINA PLISKOVA de la AUSTRALIAN OPEN. Partida este ONLINE STREAM si pe EUROSPORT PLAYER, de la ora 06:00. Simona Halep o va infrunta pe Karolina.

Australian Open: Simona Halep vs Karolina Pliskova (LIVE Text dupa ora 06:00)

Posesoare a unui serviciu puternic si a unui joc bazat pe lovituri in forta, Karolina Pliskova considera ca suprafata de joc de la Australian Open Plexicushion Prestige - 4/5 la categoria viteza) o avantajeaza. De cealalta parte, Simona Halep are de partea ei deplasarea net superioara si un oarecare ascendent moral dat de meciurile directe conduce cu 5-1). Vor conta insa enorm forma de moment si inspiratia. Meciul Simona Halep vs Karolina Pliskova va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro dupa ora 06:00 ora Romaniei).

Australian Open: Simona Halep vs Karolina Pliskova se va disputa miercuri, dupa ora 06:00 (ora Romaniei)

Meciul Simona Halep vs Karolina Pliskova din sferturile de finala de la Australian Open) se va disputa miercuri, dupa ora 06:00 ora Romaniei), dupa au anuntat organizatorii competitiei de la Melbourne.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )