Libnet.ro
UNICEF

00:07

LIVE TEXT si VIDEO, ora 14.30 Simona Halep - Caroline Wozniacki, duel pentru semifinalele Turneului Campioanelor

Adevărul Adevărul,
LIVE TEXT si VIDEO, ora 14.30 Simona Halep - Caroline Wozniacki, duel pentru semifinalele Turneului Campioanelor

Simona Halep o intalneste de daneza Caroline Wozniacki, in al doilea sau meci din Grupa Rosie, de la Turneul Campioanelor, de la Singapore. continuă pe Adevărul

LIVE VIDEO si TEXT, ora 14.30 Simona Halep - Caroline Garcia, la Turneul Campioanelor, de la Singapore

Simona Halep o intalneste pe Caroline Garcia, in primul meci din Grupa Rosie, de la Turneul Campioanelor, care are loc la Singapore.

LIVE VIDEO Primul set a fost un cosmar! Halep - Wozniacki, duel pentru semifinalele Turneului Campioanelor

Simona Halep o intalneste de daneza Caroline Wozniacki, in al doilea sau meci din Grupa Rosie, de la Turneul Campioanelor, de la Singapore.

LIVE VIDEO si TEXT Simona Halep - Caroline Garcia, la Turneul Campioanelor, de la Singapore

Simona Halep o intalneste pe Caroline Garcia, in primul meci din Grupa Rosie, de la Turneul Campioanelor, care are loc la Singapore.

VIDEO Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Caroline Garcia 6-4, 6-2/ Prima victorie in calitate de lider mondial - Dezlantuita

Simona Halep a pasit adanc si sigur in prima disputa de la Turneul Campioanelor, jucatoarea noastra obtinand o victorie fara dubii impotriva Carolinei Garcia Franta - favorita numarul opt), scor 6-4, 6-2, dupa o ora si 27 de minute. Halep a trecut cu brio primul test in calitate de lider mondial, nivelul de joc fiind unul ridicat: trebuie evidentiata calitatea serviciului al doilea a castigat 72% din puncte cu aceasta lovitura).

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI ONLINE STREAM la Turneul Campioanelor LIVE VIDEO DIGISPORT. Sansa mare pentru Halep

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI ONLINE STREAM la Turneul Campioanelor LIVE VIDEO DIGISPORT Am jucat cel mai bun tenis al meu, a spus jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si princip.

SIMONA HALEP-CAROLINE GARCIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE la Turneul Campioanelor

SIMONA HALEP-CAROLINE GARCIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si principala favorita, va juca luni primul sau meci din Grupa Rosie a Turneului.

SIMONA HALEP-CAROLINE GARCIA ONLINE STREAM DIGISPORT LIVE VIDEO la Turneul Campioanelor

SIMONA HALEP-CAROLINE GARCIA ONLINE STREAM DIGISPORT LIVE VIDEO Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a declarat, sambata, la Singapore, ca fiecare meci de la Turneul Campioanelo.

Simona Halep, dezastru la Turneul Campioanelor. Umilita de Wozniacki

Daneza a castigat cu 6-0 primul set. Am jucat cel mai bun tenis al meu, a spus jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si.

Simona Halep-Caroline Garcia LIVE TEXT. SCOR EXPLOZIV la Turneul Campioanelor pentru Halep

Simona Halep conduce cu 6-4, 3-1 in meciul cu Carolina Garcia. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si principala favorita, va juca luni primul sau meci din Grupa Rosie a.

LIVE Simona Halep - Caroline Wozniacki (14:30)

Simona Halep si Caroline Wozniacki se dueleaza, marti dupa-amiaza incepand cu ora 14:30, in Grupa Rosie la Turneul Campioanelor din Singapore.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )