Libnet.ro
UNICEF

09:15

LIVE VIDEO Cateva sute de clujeni protesteaza fata de adoptarea in Parlament a legilor justitiei: Nu vrem sa fim condusi de hoti

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO Cateva sute de clujeni protesteaza fata de adoptarea in Parlament a legilor justitiei: Nu vrem sa fim condusi de hoti

Cateva sute de clujeni au iesit in centrul orasului pentru a protesta fata de adoptarea legilor justitiei. Oamenii au scandat in fata sediului PSD si apoi au plecat in mars. continuă pe Adevărul

LIVE VIDEO Cateva sute de clujeni au protestat fata de adoptarea in Parlament a legilor justitiei: Nu vrem sa fim condusi de hoti

Cateva sute de clujeni au iesit, miercuri seara, in centrul orasului pentru a protesta fata de adoptarea legilor justitiei. Oamenii au scandat in fata sediului PSD si apoi au plecat in mars.

VIDEO Cateva sute de clujeni protesteaza fata de adoptarea in Paralament a legilor justitiei: Nu vrem sa fim condusi de hoti

Cateva sute de clujeni au iesit in centrul orasului pentru a protesta fata de adoptarea legilor justitiei. Oamenii au scandat in fata sediului PSD si apoi au plecat in mars.

LIVETEXT VIDEO Cateva sute de oameni protesteaza duminica in Bucuresti si in cateva orase din tara. Protestatarii scandeaza Demisia! si Nu va fie frica, Liviu Dragnea pica!

Noi proteste antiguvernamentale au loc duminica in Piata Victoriei din Capitala, cat si in ma multe orase din tara, dupa ce acestea au fost anuntate pe Facebook. Manifestantii cer demisia liderilor celor doua Camere si retragerea legilor Justitiei din Parlament. ---------Ora 19. 43: Oamenii din fata Guvernului scandeaza Nu scapati!, Justitie, nu coruptie!. Nu va fie frica, Liviu Dragnea pica!Ora 19:40: Aproximativ 500 de oameni sunt acum in Piata Victoriei. Ora 19. 35: Protestatarii din Piata Victoriei au desfasurat steagul UE si il flutura, strigand Demisia!. De asemenea, exista si un steag al SUA. Ora 19. 09: In Bucuresti, aproximativ 200-300 de oameni protesteaza in Piata Victoriei.

Noi proteste in Bucuresti si in mai multe orase din tara: Cateva sute de oameni cer demisia lui Dragnea si respingerea legilor justitiei

O noua duminica, o noua ocazie de proteste in Bucuresti si in tara. Cateva sute de persoane au iesit din nou in Piata Victorie pentru a manifesta impotriva guvernului si atacului.

FC BARCELONA-SPORTING LISABONA ONLINE STREAM LIVE VIDEO TELEKOM SPORT in Champions League

Mijlocasul si capitanul echipei FC Barcelona, Andres Iniesta, accidentat sambata in partida cu Celta Vigo 2-2), va fi indisponibil .

ROMANIA-SPANIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO Campionatul Mondial de Handbal feminin TELEKOM SPORT. Meci greu pentru tricolore

Nationala feminina de handbal a Romaniei a obtinut a doua sa victorie in Grupa A a Campionatului Mondial din Germania, 31-28 14-14) cu Slovenia, duminica,.

BAYERN MUNCHEN-PSG ONLINE STREAM LIVE VIDEO PRO TV TELEKOM SPORT in Champions League. Meci infernal pentru nemti

BAYERN MUNCHEN-PSG ONLINE STREAM LIVE VIDEO PRO TV TELEKOM SPORT Kingsley Coman are toate calitatile pentru a deveni un mare jucator si poate fi succesorul lui Franck Ribery la Bayern Munchen, a declarat luni.

ROMANIA-SPANIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE TELEKOM SPORT la Campionatul Mondial de Handbal din Germania

ROMANIA-SPANIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE TELEKOM SPORT Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Alexandru Dedu, s-a declarat foarte multumit de cele doua victorii obtinute de nationala feminina a.

VIDEO Cateva sute de oameni au protestat duminica in Bucuresti si in mai multe orase din tara. In Piata Victoriei, protestatarii au desfasurat un steag al UE si au scandat Demisia! si Nu va fie frica, Liviu Dragnea pica!

Noi proteste antiguvernamentale au avut loc duminica in Piata Victoriei din Capitala, cat si in mai multe orase din tara, dupa ce acestea au fost anuntate pe Facebook. Manifestantii au cerut demisia liderilor celor doua Camere si retragerea legilor Justitiei din Parlament. La Bucuresti, protestatarii au venit cu un steag american, dar si cu un steag mare al Uniunii Europene pe care l-au desfasurat in fata Guvernului. S-a strigat Demisia si Nu va fie frica, Liviu Dragnea pica!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )