Libnet.ro
UNICEF

19:30

LIVE VIDEO Concertul Orchestrei Nationale a Frantei, de la Sala Palatului, in cadrul Festivalului George Enescu

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO Concertul Orchestrei Nationale a Frantei, de la Sala Palatului, in cadrul Festivalului George Enescu

Sambata, 7 septembrie, de la ora19. 30, in seria Mari Orchestre ale Lumii, la Sala Palatului, Orchestra Nationala a Frantei, dirijata de Ion Marin, va avea in program lucrari de Enescu, Ravel, Debussy. Solista va fi pianista Alexandra Dariescu. continuă pe Adevărul

Adevarul.ro transmite, de la ora 17.00, concertul Orchestrei Nationale a Radiodifuziunii Poloneze

Dirijorul Cristian Mandeal conduce Orchestra Nationala a Radiodifuziunii Poloneze si are in program lucrari de Prokofiev si Bartok. Solisti vor fi pianistul Daniel Ciobanu, mezzosoprana Allison Cook si baritonul Derek Welton.

ROMANIA - SPANIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO in Preliminariile EURO 2020. Spaniolii nu concep sa piarda

ROMANIA - SPANIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO Selectionerul echipei nationale a Spaniei, Robert Moreno, a declarat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa sustinuta la Arena Nationala din Capitala, ca se.

Adevarul.ro transmite, de la 19.30, concertul Orchestrei Simfonice a Radiodifuziunii din Berlin, de la Sala Palatului

Orchestra Simfonica si Corul Radiodifuziunii din Berlin, condusa de Vladimir Jurowski, are in program opera Femeia fara umbra Die Frau Ohne Schatten, de Richard Strauss, astazi, de la 19. 30, la Sala Palatului. Regia multimedia este semnata de Carmen Lidia Vidu, iar concertul se va bucura si de participarea Corului de Copii al Radiodifuziunii Romane, condus de Rasvan Rados. Adevarul. ro va transmite acest concert.

Adevarul.ro transmite, de la 19:30, concertul Orchestrei Simfonice a Radiodifuziunii din Berlin, condusa de Vladimir Jurowski la Sala Palatului

Orchestra Simfonica a Radiodifuziunii din Berlin, dirijata de Vladimir Jurowski, va concerta joi, de la 19. 30, la Sala Mare a Palatului. in program, vor fi lucrari de Georg Katzer, Johannes Brahms si George Enescu. Solista va fi violonista Julia Fischer. Adevarul. ro va transmite, de la 19. 30, acest concert.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )