Libnet.ro
UNICEF

20:15

LIVE VIDEO Dan Barna si Dacian Ciolos, in primul mare miting din campania pentru prezidentiale: USR PLUS conteaza pe Constanta

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO Dan Barna si Dacian Ciolos, in primul mare miting din campania pentru prezidentiale: USR PLUS conteaza pe Constanta

Alianta USR PLUS are primul mare miting de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale la Constanta. Dan Barna si Dacian Ciolos participa la intrunire. continuă pe Adevărul

Dan Barna: Romania functioneaza in regim de avarii. Este nevoie de o schimbare fundamentala

Dan Barna si Dacian Ciolos, liderii USR PLUS, au fost, marti, la Constanta pentru a participa la primul miting al aliantei din campania de strangere de semnaturi pentru alegerile.

Ciolos: Dan Barna este expresia reinnoirii societatii de astazi

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, spune ca presedintele USR si candidatul aliantei la presedintie, Dan Ba.

VIDEO O cercetatoare romanca din SUA descifreaza rezultatele intalnirii Iohannis-Trump: vize, Rusia, gaze, Huawei. PLUS: Ce va face Dan Barna la Washington

Abia a fost presedintele Klaus Iohannis in SUA si s-a intalnit cu liderul american Donald Trump. Dan Barna, un alt candidat la prezidentialele de anul acesta, din Romania, urmeaza sa se duca si el la Washington. intre timp, Corina Rebegea, o cercetatoare romanca stabilita la Washington, a analizat, intr-un interviu acordat HotNews, in capitala SUA, rezultatele intalnirii Iohannis-Trump din 20 august.

DACIAN CIOLOS: Degringolada actualei guvernari demonstreaza necesitatea alegerilor anticipate

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, sustine ca intreaga degringolada a actualei guvernari demonstreaza necesitatea organizarii unor alegeri anticipate, fiind nevoie de un guvern care sa aiba sustinere clara in Parlament, pe baza votului cetatenilor.

Dacian Ciolos vrea anticipate:Falimentul statului ne arata ca orice fel de improvizatii dauneaza

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a decsarat ca formatiunea pe care o conduce vrea alegeri anticipate, in conditiile in care ar avea loc trantierea Guvernului Dancila in Parlament.

Dacian Ciolos: intreaga degringolada a actualei guvernari demonstreaza necesitatea organizarii unor alegeri anticipate

Dacian Ciolos, presedintele PLUS, sustine intr-o postare pe Facebook ca e nevoie de organizarea de alegeri anticipate ca urmare a degringoladei guvernarii. intreaga degringolada a actualei guvernari.

Dan Barna, despre Rusia si China. Candidatul USR-PLUS la prezidentiale, scenariu pesimist

Dan Barna, presedintele URS, a fost prezent vineri, la Suceava, pentru a participa la deschiderea cabinetului parlamentarului USR Emanuel Ungureanu si pentru a se intalni cu fanii formatiunii politice pe care o reprezinta. Candidatul la prezidentiale al Aliantei USR-PLUS a avut un discurs in cadrul caruia a creionat un scenariu pesimist. Dan Barna, candidatul USR-PLUS .

DAN BARNA, DESPRE LIPSA AUTOSTRAZII IN MOLDOVA: Presedintele nu cara galeti cu asfalt pentru autostrada

Liderul USR Dan Barna a declarat, duminica, la Iasi, ca presedintele tarii nu cara galeti cu asfalt pentru autostrada, dar are o forta extraordinara prin puterea mesajului sau, adaugand ca prin implicare, seful statului poate genera acel chef al romanilor de a face treaba.

DAN BARNA: Doamna Dancila, va astept la Iasi, sa facem prima dezbatere, in mijlocul oamenilor

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, a invitat-o pe prim-ministrul Viorica Dancila, la Iasi, sa participe la o prima dezbatere din campania pentru alegerile prezidentiale.

Liderul USR, Dan Barna, a primit de la stat contracte de milioane de euro

In ultimii ani, o firma a lui Dan Barna, liderul USR, a obtinut de la statul roman contracte de mili.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )