Libnet.ro
UNICEF

07:45

LIVE VIDEO David Garrett canta pe scena de la Ateneul Roman, in direct pe adevarul.ro, de la ora 17.00

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO David Garrett canta pe scena de la Ateneul Roman, in direct pe adevarul.ro, de la ora 17.00

In aceasta seara, la Ateneul Roman, in seria Recitaluri si concerte camerale, violonistul David Garrett canta Balada pentru vioara si orchestra a lui Enescu. continuă pe Adevărul

LIVE VIDEO David Grimal canta Enescu pe scena de la Ateneul Roman, in direct pe adevarul.ro, de la ora 16.30

In aceasta seara, la Ateneul Roman, in seria Recitaluri si concerte camerale este programat Les Dissonances, alaturi David Grimal.

LIVE VIDEO Madalin Voicu dirijeaza Orchestra de Camera Bucuresti Ion Voicu, in direct pe adevarul.ro, de la ora 16.30

In aceasta seara, incepand cu ora 16. 30, pe scena de la Ateneul Roman va avea loc un concert sustinut de Orchestra de Camera Bucuresti Ion Voicu, dirijata de Madalin Voicu si avandu-i ca solisti pe Pierre Amoyal si Stefan Tarara.

Violonistul David Garrett sustine, marti, un concert la Bucuresti

Celebrul violonist David Garrett sustine, marti, un concert la Bucuresti programat in cadrul editiei 2015 a Festivalului International George Enescu. Garrett este considerat unul dintre cei mai rapizi violonisti din lume si canta la o vioara Stradivarius din 1720.

LIVE VIDEO The Age of Enlightenment si Laurence Cummings, in direct pe adevarul.ro, de la ora 22.30

In aceasta seara, de la ora 22. 30, in cadrul seriei Concertelor de la miezul noptii, Orchestra si Corul The Age of Enlightenment, vor canta sub bagheta lui Laurence Cummings, pe scean de la Ateneul Roman.

LIVE VIDEO Orchestra and Choir Of The Age Of Enlightenment, in direct pe adevarul.ro dela ora 22.30

In aceasta seara, pe scena Ateneului Roman, de la ora 22. 30, sub bagheta dirijorului Laurence Cummings foto sus), vor urcaOrchestra and Choir Of The Age Of Enlightenment, cu un program care va cuprinde oratoriul in trei acte Saul al lui Handel. Spectacolul va fi transmisin direct pe adevarul. ro.

LIVE VIDEOXavier Phillips aduce Moz-Art a la Haydn, in direct pe adevarul.ro, de la ora 17.00

In aceasta dupa-amiaza, de la ora 17. 00, pe scena Ateneului Roman urca violoncelistul Xavier Phillips, prezentand Les Dissonances, un program care ii cuprinde peSchnittke, Enescu si Brahms. Spectacolul va fi transmis in direct pe adevarul. ro.

LIVE VIDEO Aoede String Quartet, in direct pe adevarul.ro, de la ora 11.00

In aceasta dimineata, de la ora 11. 00, in cadrul seriei Enescu si contemporanii sai, Aoede String Quartet va canta la Sala Mica a Palatului.

LIVE VIDEO Filarmonica din Viena si Elisabeth Kulman, in direct pe adevarul.ro, de la ora 20.00

In aceasta seara, de la ora 20. 00, pe Scena salii Mari a Palatului vor evolua Orchestra Filarmonicii din Viena, dirijata de Semyon Bychkov, cu solista Elisabeth Kulman in prim plan. Concertul va fi transmis in direct pe adevarul. ro.

LIVE VIDEO Transylvanian Saxophone Quartet, in direct pe adevarul.ro, de la ora 19.30

In aceasta seara, de la ora 19. 30, pe scena amplasata in Piata George Enescu va urca Tranylvanian Saxophone Quartet, cu un program ce va cuprinde lucrari de Piazzolla, Francaix sau Escaich. Spectacolul va fi transmis in direct pe adevarul. ro.

LIVE VIDEO Romanian Radio Brass Quintet si Cecilia Ganovici, in direct pe adevarul.ro, de la ora 19.30

In aceasta seara, de la ora 19. 30, pe scena din Piata George Enescu, Romanian Radio Brass Quintet si solista Cecilia Ganovici soprana) vor oferi publicului un program din care nu vor lipsi lucrari de Haendel, Gershwin si Albeniz. Spectacolul va fi transmis in direct pe adevarul. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2255 seconds )