Libnet.ro
UNICEF

14:45

LIVE VIDEO Iohannis, la sedinta solemna din Parlament:Romanii vor o Justitie independenta.Ne-am confruntat cu numeroase tensiuni si conflicte in 2019

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO Iohannis, la sedinta solemna din Parlament:Romanii vor o Justitie independenta.Ne-am confruntat cu numeroase tensiuni si conflicte in 2019

Parlamentul s-a reunit, luni, in sedinta solemna pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei. La ceremonie au sustinut discursuri presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban, precum si presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Teodor Melescanu si Marcel Ciolacu. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, avertisment de la tribuna Parlamentului: Orice atac la adresa demnitatii umane si a statului de drept, necombatut eficient, poate deschide oricand calea unor abuzuri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, luni, in discursul sustinut in sedinta solemna din Parlament, cu ocazia Zilei Nationale, despre mostenirea grea si dureroasa, reprezentata de anii grei ai.

Sedinta solemna in Parlament dedicata Zilei Nationale: Klaus Iohannis va sustine un discurs in fata alesilor

Presedintele Kalus Iohannis participa, luni, la sedinta solemna a Parlamentului organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Sedinta este programata la ora 14. Seful statului va sustine un.

Sedinta solemna, in Parlament, de Ziua Nationala a Romaniei. Klaus Iohannis, discurs in fata alesilor

Sedinta solemna comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru celebrarea Zilei Nationale are loc, luni, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. Sedinta este condusa de presedintele Camerei.

Sedinta solemna in Parlament dedicata Zilei Nationale. Cine sunt invitatii?

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, luni, in sedinta solemna comuna, pentru celebrarea Zilei N.

ROMANIA - SPANIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Campionatul Mondial de handbal din Japonia. Debut infernal pentru tricolore

ROMANIA - SPANIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO Nationala feminina de handbal a Romaniei va intalni Spania, sambata, de la ora 11:00 ora Romaniei), la Kumamoto Prefectural Gymnasium, in meciul sau de debut in.

Sedinta solemna la Parmalent pentru celebrarea Zilei Nationale

ACTUALIZARE - 14:25 - Klaus Iohannis: Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 a deschis calea reformelor, modernizarii si dezvoltarii, care a fost insa curmata brusc de cel de-al Doilea Razboi Mondial si de instalarea dictaturilor. --- * ACTUALIZARE - 14:10 - Sedinta solemna comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru celebrarea Zilei Nationale a inceput, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis.

UPDATE: Sedinta solemna la Parmalent pentru celebrarea Zilei Nationale

Astazi, Camera Deputatilor si Senatul, se reunesc in sedinta solemna comuna, pentru celebrarea Zilei Nationale, conform AGERPRES.

UPDATE: Sedinta solemna la Parmalent pentru celebrarea Zilei Nationale

Astazi, Camera Deputatilor si Senatul, se reunesc in sedinta solemna comuna, pentru celebrarea Zilei Nationale, conform agerpres. ro.

Serialul Vlad Live Video pe Pro TV Vezi Online editia de luni, 2 decembrie

Luni seara, ca de fiecare data, cu incepere de la orele 20:30, Pro TV difuzeaza un nouepisod din Vlad. Serialul si-a creat o tinta sigura si cucereste audientele in aceasta toamna. lasand cu mult in spate posturile concurente. De altfel, ajunsa la sezonul cu numarul doi, povestea tine cu sufletul la gura in fata micilor .

Tragerea la sorti a grupelor Euro 2020 Live Video. Nume grele din fotbalul mondial au venit la Bucuresti

Sambata, 30 noiembrie, la Bucuresti are loc tragerea la sorti a grupelor Euro 2020. Pe scena de la Romexpo vor urca nume importante din fotbalul mondial. 20 de echipe s-au calificat deja la turneul final de anul viitor, iar ultimele patru vor fi stabilite dupa meciurile din play-off-ul Ligii Natiunilor. Printre echipele care joaca baraj .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )