Libnet.ro
UNICEF

09:30

Sedinta solemna in Parlament dedicata Zilei Nationale: Klaus Iohannis va sustine un discurs in fata alesilor

B1 B1,
Sedinta solemna in Parlament dedicata Zilei Nationale: Klaus Iohannis va sustine un discurs in fata alesilor

Presedintele Kalus Iohannis participa, luni, la sedinta solemna a Parlamentului organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Sedinta este programata la ora 14. Seful statului va sustine un. continuă pe B1

VIDEO Sedinta solemna a Parlamentului dedicata Zilei Nationale. Iohannis: Lasam in urma un an electoral incarcat. Romanii au spus prin vot ca vor o Romanie europeana

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut parlamentarilor sporirea numarului de reprezentanti ai diasporei in Legislativ, in cadrul sedineti comune a Camera Deputatilor si Senatului dedicata Zilei Nationale. Iohannis a mai spus ca lasam in urma un an electoral tensionat, la finalul caruia romanii au aratat, prin vot, ca vor o Romanie europeana si prospera, iar fundamentele societatii sunt solide, intr-o lume in care, in unele state, democratia este asaltata de lideri populisti lipsiti de simtul raspunderii.

Sedinta solemna in Parlament dedicata Zilei Nationale. Cine sunt invitatii?

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, luni, in sedinta solemna comuna, pentru celebrarea Zilei N.

Sedinta solemna, in Parlament, de Ziua Nationala a Romaniei. Klaus Iohannis, discurs in fata alesilor

Sedinta solemna comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru celebrarea Zilei Nationale are loc, luni, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. Sedinta este condusa de presedintele Camerei.

FOTO VIDEO Cum va arata parada militara dedicata Zilei Nationale de la Alba Iulia

Punctul culminant al manifestarilor ce vor avea loc duminica, 1 decembrie 2019, la Alba Iulia, de Ziua Nationala a Romaniei, va fi parada militara.

Klaus Iohannis, avertisment de la tribuna Parlamentului: Orice atac la adresa demnitatii umane si a statului de drept, necombatut eficient, poate deschide oricand calea unor abuzuri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, luni, in discursul sustinut in sedinta solemna din Parlament, cu ocazia Zilei Nationale, despre mostenirea grea si dureroasa, reprezentata de anii grei ai.

Receptie la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Iohannis: Ma voi implica pentru ca visul Romaniei sa devina, in sfarsit, realitate LIVE TEXT

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine un discurs de la ora 18, la Palatul Cotroceni, in cadrul ceremoniei tinute cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei. Primii invitati au inceput deja sa.

Sedinta solemna la Parmalent pentru celebrarea Zilei Nationale

ACTUALIZARE - 14:25 - Klaus Iohannis: Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 a deschis calea reformelor, modernizarii si dezvoltarii, care a fost insa curmata brusc de cel de-al Doilea Razboi Mondial si de instalarea dictaturilor. --- * ACTUALIZARE - 14:10 - Sedinta solemna comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru celebrarea Zilei Nationale a inceput, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis.

LIVE VIDEO Iohannis, la sedinta solemna din Parlament:Romanii vor o Justitie independenta.Ne-am confruntat cu numeroase tensiuni si conflicte in 2019

Parlamentul s-a reunit, luni, in sedinta solemna pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei. La ceremonie au sustinut discursuri presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban, precum si presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Teodor Melescanu si Marcel Ciolacu.

Klaus Iohannis: Prin votul lor, romanii au spus clar si raspicat ca vor o tara pro-europeana. Devotamentul Diasporei trebuie recunoscut prin sporirea numarului reprezentantilor legitimi ai romanilor de peste hotare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel, luni, in discursul sustinut in cadrul sedintei solemne din Parlament, la sporirea numarului de alesi care sa-i reprezinte pe romanii din Diaspora, in conditiile.

UPDATE: Sedinta solemna la Parmalent pentru celebrarea Zilei Nationale

Astazi, Camera Deputatilor si Senatul, se reunesc in sedinta solemna comuna, pentru celebrarea Zilei Nationale, conform AGERPRES.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )