Libnet.ro
UNICEF

15:45

LIVE VIDEO Pentru Justitie si Democratie: Aproximativ 1.000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO Pentru Justitie si Democratie: Aproximativ 1.000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei

Pentru Justitie si Democratie - va oprim din nou - aproape 1. 000 de persoane protesteaza duminica in Piata Victoriei. Oamenii isi manifesta nemultumirea fata de ordonanta de urgenta pentru legile Justitiei adoptata, luni, de Guvernul Dancila. continuă pe Adevărul

VIDEO Pentru Justitie si Democratie: Aproximativ 1.000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei

Pentru Justitie si Democratie - va oprim din nou - aproape 1. 000 de persoane protesteaza duminica in Piata Victoriei. Oamenii isi manifesta nemultumirea fata de ordonanta de urgenta pentru legile Justitiei adoptata, luni, de Guvernul Dancila.

LIVE VIDEO Pentru Justitie si Democratie: Cateva sute de persoane protesteaza in Piata Victoriei

Pentru Justitie si Democratie - va oprim din nou - cateva sute de persoane protesteaza duminica in Piata Victoriei. Oamenii isi manifesta nemultumirea fata de ordonanta de urgenta pentru legile Justitiei adoptata, luni, de Guvernul Dancila.

Gala de premiere a Festivalului Astra Film se desfasoara, sambata seara, la Sala Thalia din Sibiu LIVE VIDEO

Ceremonia de premiere a celei de-a 25-a editii a Festivalului Astra Film are loc in aceasta seara, de la ora 19. 00, in sala Thalia din Sibiu . O selectie de 28 de documentare, zece filme de non-fictiune realizate in realitate virtuala VR) si 18 realizate pentru proiectie 360 de grade full-dome),au fost prezentate in Festivalului International Astra Film 2018 intre 15 si 21 octombrie, in Domul amplasat in Piata Mare din Sibiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )