Libnet.ro
UNICEF

17:30

LIVE VIDEO Protest in Piata Victoriei fata de modificarile Codului Fiscal

Adevărul Adevărul,
LIVE VIDEO Protest in Piata Victoriei fata de modificarile Codului Fiscal

Sute de persoane s-au strans pentru a protesta in Piata Victoriei. Dotati cu vuvuzele, oamenii protesteaza fata de modificarile Codului Fiscal pe care Cabinetul Tudose intentioneaza sa le adopte. continuă pe Adevărul

LIVE Sute de persoane protesteaza in Piata Victoriei fata de modificarile Codului Fiscal

Sute de persoane s-au strans pentru a protesta in Piata Victoriei. Dotati cu vuvuzele, oamenii protesteaza fata de modificarile Codului Fiscal pe care Cabinetul Tudose intentioneaza sa le adopte.

200 de persoane protesteaza in Piata Victoriei fata de modificarile Codului Fiscal

Mai bine de 200 de persoane s-au strans pentru a protesta in Piata Victoriei. Dotati cu vuvuzele, oamenii protesteaza fata de modificarile Codului Fiscal pe care Cabinetul Tudose intentioneaza sa le adopte.

LIVE VIDEO Protest masiv la Timisoara, mii de oameni impotriva legilor PSD

Mii de timisoreni protesteaza duminica seara in Piata Operei, in centrul orasului, fata de masacrarea legilor anticoruptiei. Protestul din orasul Revolutiei e transmis live pe Facebook. Timisorenii au iesit in piata cu steaguri si canta la unison cantece de protest.

VIDEO Peste 2.000 de oameni au protestat, in Piata Victoriei,fata de OUG de modificare a Codului Fiscal, adoptata de Guvern. Protestatarii au adus suluri de hartie igienica si le-au aruncat spre cladirea Executivului

Peste 2. 000 au iesit miercuri seara sa protesteze in piata Victoriei fata de Ordonanta de modificare a Codului Fiscal, adoptata de Guvern desi a fost contestata de sindicate si patronate. Numarul oamenilor a fluctuat constant, unii venind in timp ce alte grupuri plecau. Punctul maxim a fost in intervalul 20:30-21:00 cand in piata au fost peste 1. 200 de oameni care au aruncat cu hartie spre Guvern, dar si pe pancartele cu Tariceanu si Dragnea in zeghe strigand V-am adus hartie pentru puscarie!. Lumea a scandat Jos, jos, jos Guvernul mincinos! si PSD, ciuma rosie!, Zdreanta, Zdreanta a dat Ordonanta!, Demisia! Hotii, hotii si Jos Tariceanu, Dragnea, Toader si Dorneanu. Protestul a fost initiat de comunitatea Coruptie ucide sub numele In strada azi! Oprim OUG care schimba Codul Fiscal!. ---------Ora 21. 40: Aproximativ 150 de oameni mai sunt in Piata. Protestul e aproape de final. Ora 21. 25: Unii parte din protestatari au inceput sa stranga hartia igienica de pe josOra 21. 20: A inceput sa picure, multa lume a inceput sa plece. La gardul dinspre guvern insa o parte din manifestanti au dialoguri aprinse cu jandarmii. Lumea scandeaza Jos Carmen DanOra 21. 00: Lumea a aruncat cu hartie igienica. Scandeaza V-am adus hartie pentru puscarie, CacaciosiiOra 20. 55: Protestatarii au adus si un peste in piata, pe care l-au pus in doua tepe. Ora 20. 25: Au revenit pancartele cu Tariceanu si Dragnea in zeghe. Lumea ii huiduie. In tot acest timp din piata pleaca din ce in ce mai multa lumeOra 20. 14: Aproximativ 1. 200 de oameni protesteaza la aceasta ora.

Protest in Piata Victoriei din Capitala. Manifestantii au aruncat cu hartie igienica spre sediul Guvernului - VIDEO

Cateva sute de persoane protesteaza, miercuri seara, in Piata Victoriei din Capitala, oamenii fiind nemultumiti de adoptarea ordonantei de urgenta privind modificarile fiscale. Manifestantii au.

VIDEO Protest masiv la Timisoara, mii de oameni impotriva legilor PSD

Mii de timisoreni au protestat duminica seara in Piata Operei, in centrul orasului, fata de masacrarea legilor anticoruptiei. Protestul din orasul Revolutiei a fost transmis live pe Facebook. Timisorenii au iesit in piata cu steaguri si au cantat la unison cantece de protest.

Protest in Piata Victoriei. Circulatia a fost blocata

Mai multe proteste fata de proiectele de modificare a Legilor Justitiei au loc duminica seara in Bucuresti si in alte orase din tara si din afara. Circulatia in Piata Victoriei a fost.

LIVE TEXT / VIDEO Protest impotriva modificarii Codului Fiscal: Peste 1.000 de persoane au iesit in Piata Victoriei la pranz. Oamenii scandeaza Codul Fiscal, dezastru national!, Jos ordonanta!, Greva generala! si Intram peste voi, nu dam inapoi!

Protestul din Piata Victoriei, anuntat de comunitatea Coruptia Ucide, in ziua in care are loc sedinta de Guvern in care ar urma sa fie aprobate controversatele modificari la Codul Fiscal, a inceput. In jur de 1. 000 de oameni s-au adunat in Piata Victoriei la orele pranzului, insa numarul oamenilor fluctueaza constant, pentru ca multi se retrag spre birouri, iar altii abia vin. Protestatarii au adus vuvuzele si scandeaza PSD, ciuma rosie!, Jos, jos, jos, guvernul mincinos!. Jos ordonanta! si Greva generala!. In Piata sunt si liderii sindicali Bogdan Hossu si Dumitru Costin. ----------------------------------Ora 14:42: Protestul pierde din suflu. Putin peste 100 de persoane mai scandeaza in piata. Ora 14:31: Circa 300 de oameni acum. Se striga Codul Fiscal, dezastru national!. Ora 14:16: Se scandeaza Greva Generala!. Cineva de la microfon spune ca sindicatele impreuna cu societatea civila pot opri modificarile Guvernului. Se scandeaza Jos ordonanta!Ora 14:03: Un grup mare de oameni cu masti Anonymous vor sa treaca prin fata Guvernului, pe trotuar, dar jandarmii ii opresc. Ora 13:55: Circa 400-500 de protestatari acum in piata. Unele grupuri pleaca, altele vin in piata. In piata se impart bauturi calde. Ora 13. 39: Numarul oamenilor din piata fluctueaza constant. Multi se retrag spre birouri, altii vin abia acum in piata. Ora 13. 29: In piata sunt si liderii sindicali Bogdan Hossu si Dumitru Costin.

LIVE Text VIDEOUn nou protest, miercuri, fata de OUG de modificare a Codului Fiscal, adoptata de Guvern. Lumea scandeaza Jos, jos, jos Guvernul mincinos!. Protestatarii au adus suluri hartie igienica pentru a le arunca spre cladirea Executivului

Un nou protest are loc miercuri, in Piata Victoriei, fata de Ordonanta de modificare a Codului Fiscal, adoptata de Guvern desi a fost contestata de sindicate si patronate. Oamenii prezenti in strada scandeaza Jos, jos, jos Guvernul mincinos! si PSD, ciuma rosie!. In strada azi! Oprim OUG care schimba Codul Fiscal! este numele protestului initiat de comunitatea Coruptia ucide. Participantii la protest au adus suluri de hartie igienica pentru a le arunca spre Guvern, la indemnul de pe Facebook al origanizatorilor evenimentului. ---------Ora 19. 58: Numarul de manifestanti se mentine constant, circa 1000 de oameni inca protesteaza in piata. Multi oameni se retrag, alte grupuri noi vin in piata acum. Ora 19. 38: Circa 1. 000 de oameni participa la protest. Jandarmii au intrat in multime si au vrut sa ridice hartia igienica. Oamenii i-au inconjurat si au inceput sa huiduie. Jandarmii s-au retras. Ora 19. 25: Circa 800 de persoane sunt acum in Piata. Protestatarii au adus multe suluri de hartie igienica si vor sa le arunce inspre guvern la ora 21:00. Ora 19. 15: Circa 700 scandeaza Demisia! Hotii, hotii si Jos Tariceanu, Dragnea, Toader si DorneanuOra 19. 00: Putin peste 500 de persoane protesteaza potrivit numaratorii reporterului HotNews. ro aflat la fata locului. Se scandeaza impotriva guvernului, dar si a liderului PSD Liviu Dragnea. Ora 18. 40: Peste 300 oameni sunt in acest moment in Piata Victoriei, iar lumea continua sa vina in piata.

LIVE Text Un nou protest, miercuri, fata de OUG de modificare a Codului Fiscal, adoptata de Guvern. Lumea scandeaza Jos, jos, jos Guvernul mincinos!

Un nou protest are loc miercuri, in Piata Victoriei, fata de Ordonanta de modificare a Codului Fiscal, adoptata de Guvern desi a fost contestata de sindicate si patronate. Oamenii prezenti in strada scandeaza Jos, jos, jos Guvernul mincinos! si PSD, ciuma rosie!. In strada azi! Oprim OUG care schimba Codul Fiscal! este numele protestului initiat de comunitatea Coruptia ucide. Participantii la protest sunt indemnati de organizatori, pe pagina de Facebook a evenimentului, sa aduca 2-3 suluri de hartie igienica, pe care le aruncam spre guvern. Asta merita. ---------Ora 18. 40: Peste 300 oameni sunt in acest moment in Piata Victoriei, iar lumea continua sa vina in piata. Ora 18. 30: Peste 200 de oameni protesteaza in piata. Lumea scandeaza Jos, jos, jos Guvernul mincinos si PSD, ciuma rosie. Ora 18. 15: Circa 100 de. oameni protesteaza in Piata Victoriei. Numarul creste constant.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )